Cops N Robbers 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,201 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Cops N Robbers 2 oldukça ilginç bir rol yapma oyunudur

Cops N Robbers 2 kendine has bir oynanışa sahip olan ve oyunculara bolca eğlence sunan bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Minecraft'a oldukça benzeyen bir hırsız polis oyunu olan Cops N Robbers 2'de karayla bağlantısı olmayan bir adada yer alan West Pacific Prison adlı hapishaneye konuk oluyoruz. Bu hapishanede hangi görevi yapacağımızı ise biz seçiyoruz. Eğer bir hapishaneden kaçış oyunu oynamak isterseniz hırsızları seçebilir ve hapishaneden kaçmak için mücadele edebilirsiniz. Eğer hırsızların kaçmasını engellemek isterseniz hapishanede görevli bir polisi yönetebilirsiniz. Oyuna yeni eklenen ve ilginç bir sınıf olan ajan sınıfını seçerek suçluların arasına sızarak polise yardımcı olabilirsiniz.

Cops N Robbers 2'de oyuncular kendi silahlarını yaratabiliyorlar. Hırsız olduğunuzda açlık seviyenize de dikkat etmeniz gerekiyor. Ada dışında farklı hayvanları avlayabilmeniz mümkün. Hapishanedeyken polisin size verdiği talimatları uygularken uygun anı kollayarak kaçış fırsatını yakalıyorsunuz. Polis olduğunuzda bütün suçluları belirlenen süre içerisinde gözetim altında tutuyor ve kaçmalarını engelliyorsunuz. Ajan olduğunuzda ise kimliğinizi belli etmeden ve hırsızlara yakalanmadan polise bilgi sızdırıyorsunuz.

Cops N Robbers 2 çok oyunculu oyun modu sayesinde oyunculara oyunu online olarak diğer oyuncularla birlikte oynama imkanı veriyor. Bu sayede oyun daha keyifli hale geliyor.

Can Erdil Şentürk

Cops N Robbers 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,037 TOPLAM İNDİRME

Cops N Robbers 2 keyifli bir rol yapma oyunudur

Cops N Robbers 2 oyunculara Minecraft benzeri bir yapı ve görünümle keyifli bir online oyun tecrübesi sunan bir hapishaneden kaçış oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir hırsız polis oyunu olan Cops N Robbers 2'de West Pacific Prison adlı karayla bağlantısı olmayan bir adada yer alan bir hapishaneye konuk oluyoruz. Oyuncular bu hapishane de dilerlerse hapishaneden firar etmeye çalışan hırsızları kontrol edebiliyorlar, dilerlerse hırsızların kaçmasını engellemeye çalışan polisleri kontrol edebiliyorlar ya da hırsızların arasına sızarak polise yardım eden gizli ajanları yönetebiliyorlar. Bu sayede oyundan farklı yollarla keyif alabilmeniz mümkün oluyor.

Cops N Robbers 2'de hırsız olan oyuncuların görevi polislerin onlara verdikleri talimatları uygulamak ve uygun anda firar etme işini gerçekleştirmek. Polis olan oyuncular ise bütün hırsızlara talimatlar vermek ve onları kontrol altında tutarak firar etmelerini önlemek ile görevli. Ajanlar ise kimliklerini açığa çıkarmadan hırsızların arasından polislere bilgi sızdırmak zorunda. Oyunda hapishane içinde başlayan maceramız hapishane dışına da taşıyor. Oyuncular kendi kullanacakları silah ve aletleri tıpkı Minecraft'ta olduğu gibi inşa edebiliyorlar. Ayrıca açlıklarını gidermek için ada etrafındaki hayvanları avlayabiliyorlar.

Cops N Robbers 2 multiplayer olarak oynamak için eğlenceli bir oyun arıyorsanız kaçırmamanız gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cops N Robbers

    Cops N Robbers başarılı bir online hapishaneden kaçış oyunudur
  • Cops and Robbers 2

    Cops and Robbers 2, soyguncu veya polis, iki taraf olabildiğiniz aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Cops and Robbers!

    Cops and Robbers! ilginç ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Blocky Cops

    Bol eğlenceli hırsız-polis oyununda suçluları yakala ve şehrinin güvenliğini sağla.
  • Robbers

    Robbers, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz iki boyutlu grafiklere sahip klasik bir koşma oyunudur.
  • Cops - On Patrol

    Cops - On Patrol mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur
  • Swap Cops

    Swap Cops, ücretsiz olarak sunulan bir sıra tabanlı strateji oyunu
  • Smash Cops Heat

    Smash Cops Heat, polis olarak Amerika sokaklarındaki suçluları yakalamaya çalıştığınız bir yarış oyunu.