Cops N Robbers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
185 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Cops N Robbers başarılı bir online hapishaneden kaçış oyunudur

Cops N Robbers kendine has oyun yapısıyla bolca eğlence sunan bir mobil hapishaneden kaçış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Minecraft benzeri rol yapma oyunu olan Cops N Robbers'da ilginç bir oyun tecrübesi bizi bekliyor. Oyunda oyuncular kendi taraflarını seçerek oyuna başlıyorlar. 2 farklı tarafı seçebildiğimiz oyunda polisler olabiliyoruz ya da hırsızlar olabiliyoruz. Polislerin oyundaki görevi hapishanedeki mahkumlara gerekli komutları vererek onları düzene sokmak ve hapishaneden kaçmalarını engellemek. Hırsızlar ise hapishaneden kaçmak için fırsat kolluyorlar. Bunu gerçekleştirebilmek için öncelikle polislerin komutlarına uymalı ve doğru anı bulduklarında kaçış planlarını devreye sokmalılar.

Cops N Robbers online olarak diğer oyuncularla birlikte oynandığı için büyük keyif vermekte. Oyunda her elde maksimum 8 kişi oyunu oynayabiliyor. Oyuncular kendilerine verilen görevleri tamamlayabilmeleri için belli bir zaman limitine sahipler. Hırsızlar ve polisler farklı silahları kullanabiliyorlar ve kendi silahlarını yaratabiliyorlar.

Cops N Robbers oyunculara farklı haritalar sunmakta. Oyunun grafiklerinin ve seslerinin tatmin edici bir kalite sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Cops N Robbers

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME

Cops N Robbers, popüler sandbox oyunu Minecraft benzeri grafik tasarımı kullanılarak geliştirilen multiplayer olarak oynayabileceğiniz heyecanlı bir aksiyon oyunu.

Cops N Robbers, yapı itibari ile Counter Strike'a benzeyen fakat terörist ve polis yerine hırsız polis temalı bir online aksiyon oyunu. iPhone ve iPad sahiplerinin 1.99 TL ödeyerek satın alıp oynayabileceği oyunun grafikleri de oldukça tanıdık. Çünkü popüler Sandbox oyunlarından biri olan Minecraft grafikleri ile tasarlanmış. bloglardan oluşan haritalar üzerinde yine bloglardan oluşan karakterler ile rakipleri öldürmeye ve kazanmaya çalışıyorsunuz.

Multiplayer olarak oynanan oyunun her odasına 15 kişiye kadar girilebiliyor. Deathmatch ve Survival olarak 2 farklı modu bulunan oyunda hangi modu istiyorsanız seçerek oynayabiliyorsunuz. Deatchmatch moduna girip online olarak rakipleriniz ile karşılaşmadan önce, survival modda biraz pratik yapıp kendinizi alıştırmanız sizin için yararlı olabilir. Deathmatch'e göre farklı harita ve silahlara sahip olan survival modunda yine birbirinden farklı düşmanlar ile karşılaşıyorsunuz.

Mükemmel ses ve görüntü efektleri sayesinde saatlerce oynasanız bile sıkılmayacağınız Cops N Robbers'da ya hırsız ya da polis tarafında oluyorsunuz ve rakiplerinizi öldürmeye çalışıyorsunuz. Birbirinden farklı silah türlerinden istediğinizi seçerek alabilir ve Minecraft'daki skinleri bu oyuna uygulayabilirsiniz.

Eğer multiplayer oyun oynamayı seviyorsanız Cops N Robbers'ı satın alarak iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cops N Robbers 2

    Cops N Robbers 2 oldukça ilginç bir rol yapma oyunudur
  • Cops and Robbers 2

    Cops and Robbers 2, soyguncu veya polis, iki taraf olabildiğiniz aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Cops and Robbers!

    Cops and Robbers! ilginç ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Cops - On Patrol

    Cops - On Patrol mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur
  • Smash Cops Heat

    Smash Cops Heat, polis olarak Amerika sokaklarındaki suçluları yakalamaya çalıştığınız bir yarış oyunu.
  • Blocky Cops

    Bol eğlenceli hırsız-polis oyununda suçluları yakala ve şehrinin güvenliğini sağla.
  • Robbers

    Robbers, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz iki boyutlu grafiklere sahip klasik bir koşma oyunudur.
  • Tap 'n Slash

    Tap 'n Slash mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur