Cops - On Patrol

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Cops - On Patrol mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur

Cops - On Patrol güzel grafikleri ile dikkat çeken ve oldukça heyecanlı bir oynanışa sahip olan bir mobil polis oyunu olarak özetlenebilir.

Android işletim sistemnii kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Cops - On Patrol'da Amerika'nın en azılı suçluları ile savaşan ve onları yakalamaya çalışan bir polis memurunun yerine geçiyoruz. Bu iş için polis aracımıza atlayıp sokaklara çıkıyoruz. Suçluları yakalayabilmek için yüksek hızlı ve bolca adrenalin içeren kovalamacalar yapmaktayız.

Oldukça kolayca oynayabileceğiniz bir hırsız polis oyunu olan Cops - On Patrol bize GTA sersiinin ilk iki oyununu hatırlatan bir görünüme sahip. Oyunda aracımızı kuşbakışı kamera açısıyla kontrol ediyoruz. Aracımızı yönlendirmek için ise tek parmağımızı kullanmamız yeterli. Aracımız sürekli yol alırken onu sağa ve sola yönlendirmekteyiz. Fakat bu işi yaparken trafikteki sivil araçlara dikkat etmemiz, kaza yapmamamız gerekiyor.

Cops - On Patrol'de geniş bir şehirde araç kullanabiliyoruz. Oyunun grafikleri göze oldukça hoş görünüyor. Bu kaliteli grafikler detaylı fizik hesaplamalarıyla desteklenmekte.

Can Erdil Şentürk

Cops - On Patrol

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Cops - On Patrol mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur

Cops - On Patrol hızı ve heyecanı birleştiren bir mobil hırsız polis oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir polis oyunu olan Cops - On Patrol'da Amerika sokaklarını suçtan arındırmaya çalışan bir polis memurunun yerine geçiyoruz. Bize verilen farklı görevlerde çete liderlerini ve mafya patronlarını ele geçirmemiz gerekiyor. Bu iş için de polis aracımıza atlıyoruz ve sokaklara çıkıyoruz, sonrasında ise yüksek adrenalin dolu kovalamacalar başlıyor.

Cops - On Patrol'da bir polis olduğumuz için aracımızı kullanırken trafiğe ve sivillere dikkat etmemiz, kaza yapmamamız gerekiyor. Suçlular bizden kaçarken bir yandan da hızlı davranmalıyız. Bu nedenle oyunda büyük bir mücadele bizi bekliyor.

Cops - On Patrol GTA serisinin ilk oyunlarına benzeyen bir oynanışa sahip. Oyunda aracımızı kuşbakışı kamera açısıyla kontrol ediyoruz. Aracımızı yönlendirmek için ise tek parmağımızı kullanmamız yeterli. Oyunun grafikleri oldukça güzel görünmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smash Cops Heat

    Smash Cops Heat, polis olarak Amerika sokaklarındaki suçluları yakalamaya çalıştığınız bir yarış oyunu.
  • Racers Vs Cops

    Nefes kesen yarış sahnelerinin yer aldığı harika bir mobil oyun
  • Cops and Robbers 2

    Cops and Robbers 2, soyguncu veya polis, iki taraf olabildiğiniz aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Cops N Robbers

    Cops N Robbers başarılı bir online hapishaneden kaçış oyunudur
  • Candy Patrol: Lollipop Defense

    Canavarlarla savaş ve lolipoplarını koru.
  • Sheep Patrol

    Harika vakit sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Swap Cops

    Swap Cops, ücretsiz olarak sunulan bir sıra tabanlı strateji oyunu
  • Cops and Robbers!

    Cops and Robbers! ilginç ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur