Corridor Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME

Corridor Z sonsuz koşu türünde bir korku oyunudur

Corridor Z eğer Walking Dead tarzı zombi temalı hikayeleri seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil korku oyunu

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunu türünde bir oyun olan Corridor Z'de hikayemiz küçük bir şehrin sıradan bir lisesinde başlıyor. Öğrenciler her gün gelip gittikleri bu okulun cehennem olduğunu düşünseler de asıl cehennem ile karşılaşacaklarının farkında değillerdir. Bir zombi salgını ortaya çıktığında okul hazırlıksız yakalanıyor ve zombiler okulu kan gölüne çeviriyor. Güvenlik güçleri durumla başetmeye çalışşalarda başarısız oluyorlar ve okulu kilitliyorlar. Fakat içeride 3 kişi kalıyor. Biz de bu 3 kahramanımıza oyunda yardımcı olarak hayatta kalmalarını sağlıyoruz.

Corridor Z'de sonsuz koşu oyunlarına farklı bir bakış açısı getirilmekte. Kahramanın omuzlarının üzerinden yola baktığımız klasik kamera açısı tam tersi şekilde dönüşüm geçiriyor. Oyunda kahramanımızı önden takip ediyoruz ve peşimizden koşan zombileri görebiliyoruz. Oyunda yapmamız gereken şey hızlı bir şekilde koşan zombileri yavaşlatmak ve çıkış kapısına ulaşmak. Bu iş için yol üstündeki rafları devirerek ve tavandan asılan boruları düşürerek  zombileri yavaşlatabiliyor, yerden topladığımız silahlarla zombilere ateş edebiliyoruz.

Corridor Z'nin grafikleri oldukça yüksek kaliteye sahip ve oyun akıcı bir şekilde oynanabiliyor. Oyunu oynamak da gayet basit. Yol üstündeki engelleri devirerek zombileri yavaşlatmak için parmağınızı sağa,sola veya yukarıya doğru sürüklüyorsunuz. Yerden silah toplamak için parmağınızı aşağıya doğru sürüklüyor, ateş etmek için ekrana dokunuyorsunuz.

Corridor Z

Can Erdil Şentürk

Corridor Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
165 MB DOSYA BOYUTU

Corridor Z sonsuz koşu oyunu türünde bir korku oyunudur

Corridor Z, Walking Dead gibi televizyon yapımlarıyla oldukça popüler hale gelen zombi temasını işleyen ve bolca adrenalin salgılatan bir mobil korku oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olan Corridor Z'de hikayemiz sıradan bir okulda başlıyor. Küçük bir şehirde sıradan bir günde öğrenciler okullarının bir cehennem olduğunu düşünmektedirler. Fakat asıl cehennem ile birkaç saat içerisinde tanışacaklardır. Okuldaki öğrenciler ve öğretmenler birer birer zombiye dönüşmüş, güvenlik güçleri durumu kontrol altına alamamışlardır. Geriye tek çözüm olarak okulu kilitlemek kalmıştır. Fakat içeride hala hayatta kalan insanlar vardır. İşte oyunda bu 3 kahramanımızın macerasına tanık oluyoruz.

Corridor Z'de sürekli peşimizden zombiler kovalarken onları yavaşlatmamız gerekiyor. Bu iş için sağımızdaki ve solumuzdaki rafları devirebiliyor ve tavandan boruları çekerek onlara engel oluşturabiliyoruz. Ayrıca yerden silahlar toplayabiliyor ve zombilere ateş edebiliyoruz. Bütün bu işleri kolayca yapabilmekteyiz. Rafları devirmek için parmağımızı sağa veya sola, tavandaki boruları çekmek için yukarıya doğru sürüklüyoruz. Yerdeki silahları toplamak için aşağıya doğru parmağımızı sürüklememiz yeterli, ateş etmek için ise ekrana dokunuyoruz.

Corridor Z oldukça güzel grafiklere sahip. Oyun akıcı bir şekilde çalışıyor, hızlı ve heyecanlı bir oynanış sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixel Z

    Pixel Z, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon ve hayatta kalma oyunudur.
  • Route Z

    Route Z bolca aksiyon içeren bir mobil zombi oyunudur.
  • Ninja Z

    Ninja Z, üstün dövüş özelliklerine sahip olan karakterinizle birlikte zorlu engelleri aşmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Zombie War Z

    Zombie War Z'de hayatta kalmak için savaş.
  • (re)format Z:

    Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunu
  • Gunner Z

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Mission Z

    Mission Z mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Undead Killer Z

    Undead Killer Z, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz zombi oyunu.