CounterPicks League of Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

CounterPicks League of Legends, popüler MOBA oyunu League of Legends'ta şampiyonu seçimi yaparken seçeceğiniz şampiyon konusunda size yardımcı olur.

Dünya'nın en popüler MOBA oyunlarından birisi olan League of Legends'a olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Stratejiye dayalı bu MOBA oyununda sıralamanızı belirleyebilmeniz için dereceli maçlar atmanız gerekiyor. Bu dereceli maçlar sayesinde oyun içerisindeki sıralamanızın belirlenmesine yardımcı oluyorsunuz. Ancak, bu sıralamalarda yukarı çıkabilmeniz için maçları kazanmanız ve lig puanınızı üst seviyelere çıkarmanız gerekiyor.  Bunun için öncelikle şampiyon seçimlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. 

Bildiğiniz üzere League of Legends'ta her şampiyon birbirini karşılıyor. Doğru seçimleri yaparak koridor safhasında düşmanıza zor anlar yaşatabilir ve skor almanızı kolaylaştırabilirsiniz. Bu sayede takımınıza büyük katkılar sağlayabilirsiniz.

CounterPicks League of Legends isimli bu program ile düşmanınızın aldığı şampiyonunun karşısında hangi şampiyonların alınması gerektiğini, hangi şampiyonların alınmaması gerektiğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca haftanın ücretsiz şampiyon rotasyonuna göz atabilirsiniz.


League of Legends'ı sitemiz üzerinden indirilebilirsiniz.

Oğuzhan Arslan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • League of Legends Counter

    League of Legends Counter, şampiyon seçimi yaparken karşı şampiyonları seçmeniz için rehberlik eden bir Android uygulamasıdır.
  • League of Legends Champions

    League of Legends Champions, dünyanın en popüler oyunlarından biri olan League of Legends içerisinde yer alan şampiyonlar hakkında detaylı bilgiler öğrenmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • LoLNexus

    LoLNexus, League of Legends'taki aktif oyunlarda bulunan takım arkadaşlarımızın veya düşmanlarımızın rün sayfası, kabiliyet ağacı, oynadığı şampiyona ait istatiklikleri gibi bir çok bilgiyi bize sunan bir uygulamadır.
  • Last Hit - League of Legends

    League of Legends oynayanların bilgisayar başında olmadan oynayabileceği bu oyun ile son vuruş antrenmanları yapmanız mümkün.
  • League of Legends Jungler

    League of Legends Jungler, bilgisayar üzerinden LoL oynayan oyunculara ormancı rolünde yardımcı olmak ve kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • League of Legends: Wild Rift

    League of Legends: Wild Rift ile sürükleyici bir MOBA dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Dravenize - League of Legends

    Dravenize, League of Legends oyuncularının ilgisini çekmeyi başaran ve yüzünüze oyuna ait eşyalar ve Draven bıyığı eklemenizi sağlayan eğlenceli bir Android uygulamasıdır.