Couple Tracker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
237 TOPLAM İNDİRME

Couple Tracker uygulamasını kullanarak, partnerinizin telefonundaki tüm mesaj ve arama kayıtlarını kendi cihazınızdan takip edebilirsiniz.

İlişkilerinde şeffaflığa önem veren çiftler için hazırlanan Couple Tracker Android uygulamasıyla, telefonunuzdaki her şeyi partnerinizle paylaşabilirsiniz.

İkili ilişkilerde çiftlerin şeffaflığa ne kadar önem verdiğini söylememe gerek yok sanırım. Bunu sağlayamayan çiftler arasında büyük problemler yaşandığını kimi zaman görmüş, kimi zaman da tecrübe etmişizdir. “Gecenin bu saatinde kim arıyor seni?”, “Kim o mesaj atan?", "Dün gece neredeydin?" gibi sorular bazen ilişkilerin sonlanmasına bile sebep olabilecek seviyeye gelebiliyor. Böyle bir durum yaşamak istemiyorsanız ve saklayacak herhangi bir şeyiniz yoksa, Couple Tracker uygulamasını kullanmanızda da herhangi bir sakınca yoktur sanıyorum.

Facebook mesajlarınız, SMS’ler ve aramaları kayıt altına alarak karşı tarafa ileten ve inceleme fırsatı veren uygulama, bu konudaki birçok problemi ortadan kaldırmak için birebir gibi görünüyor. 500.000’den fazla çiftin kullandığı ve 172 milyon SMS, 18 milyon aramanın kayıt altına alındığı bu uygulamayı partnerinizle birlikte kullanmaya başlayabilir, gereksiz tartışmalara son vererek ilişkinizi daha huzurlu bir şekilde sürdürebilirsiniz.

Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Couple

    Couple, özellikle çiftleri hedef alan özel, farklı, eğlenceli ve ücretsiz bir Android iletişim uygulamasıdır.
  • Cell Tracker

    Cell Tracker, Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonlarınızın yerini takip ve tespit etmek için kullanabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Couple Widget

    Couple Widget uygulamasını kullanarak, sevgilinizle ilişkiye başladığınız tarihten bugüne kadar geçen zamanı görebilirsiniz.
  • Toggl Time Tracker

    Toggl Time Tracker ile çalışma sürelerinizin ölçümünü yapabilirsiniz
  • Pregnancy Tracker

    Pregnancy Tracker kolayca hamilelik gelişiminizi kayıt altına almanıza yardımcı olan bir uygulamadır
  • The Walk: Fitness Tracker Game

    The Walk: Fitness Tracker Game ile yürüşlerinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz
  • Animal Tracker

    Animal Tracker ile hayvanları takip ederek bilimsel araştırmalar yapabilirsiniz.
  • Nickel Tracker

    Nickel Tracker, kişisel gelir giderleri kayıt altına alan ve bütçe hesabı yapabilen mobil finans uygulamasıdır.