Cowboy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Kovboy karakterini yöneterek kement atabileceğiniz ve farklı hayvan türlerini yakalayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Bir kovboy karakterini yöneterek at üstünde kement atmak için çaba göstereceğiniz ve çeşitli hayvanları avlayarak para kazanabileceğiniz Cowboy, mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve 1 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici kovboy müzikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, at üstünde ilerleyerek önünüzden koşan çeşitli hayvanlara kement atmak ve onları avlayarak görevleri tamamlamaktır. Kement atarak yakaladığınız hayvanlardan geniş bir koleksiyon oluşturabilir ve hayvanat bahçenize her türden hayvanı koyabilirsiniz. Oyunda ipi ne kadar uzağa fırlatırsanız, o kadar çok puan kazanırsınız. İnternet bağlantısına gerek duymadan oynayabileceğiniz sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda kement atarak fil, inek, geyik, panda, zebra, kanguru, sincap, sığır ve daha onlarca farklı hayvanı yakalayabilirsiniz. Yakaladığınız hayvanın türüne göre puan toplayabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Oyunculara Android ve İOS olmak üzere iki farklı platformda hizmet veren Cowboy, ücretsiz olarak erişebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Cowboy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
323.7 MB DOSYA BOYUTU

Kovboy karakterini yöneterek kement atabileceğiniz ve farklı hayvan türlerini yakalayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

At üstünde ilerleyerek kement atma yarışlarına katılabileceğiniz ve onlarca farklı hayvanı yakalayarak kendi hayvanat bahçenizi oluşturabileceğiniz Cowboy, Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan oyun severlere sunulan eşsiz bir oyundur.

Eğlenceli kovboy müzikleri ve kaliteli grafik tasarımı ile dikkat çeken bu oyunda amaç, bir kovboy karakterini kontrol ederek kement atarak hayvanları avlamak ve puan toplayarak seviye atlamaktır. Önünüzde hızla koşan farklı türdeki yüzlerce hayvandan dilediğinize kement atabilir ve yakaladığınız hayvanı hayvanat bahçenize koyabilirsiniz. İpi olabildiğince uzağa fırlatmalı ve en yüksek puan değerine sahip hayvanları yakalamalısınız. Bu sayede ihtiyacınız olan puana ulaşabilir ve yeni hayvanların kilidini açabilirsiniz. İnternet bağlantısı olmadan dilediğiniz gibi oyunu oynayabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Oyunda inek, fil, kanguru, sincap, panda, sığır, geyik ve daha onlarca farklı türe sahip hayvanı kement atarak yakalayabilirsiniz. Yakaladığınız hayvanlardan çeşitli derecelerde puan kazanabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Klasik oyunlar arasında bulunan ve milyonlarca oyuncu tarafından tercih edilen Cowboy, sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Amber's Airline

    Hostesin görevlerini üstleneceğiz.
  • Animal Adventure: Downhill Rush

    Kızak süreceğiz.
  • Baby Shark RUN

    İlerlemeye çalışacağız.
  • Best Fiends Forever

    Rengarenk bir dünyaya gireceğiz.