Cradle of Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME

Cradle of Empires, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz tarihi bulmaca oyunu.

Cradle of Empires, birçok üçlü eşleştirme oyunu gibi hikaye üzerine kurulmuş uzun soluklu oynanış sunuyor. Android platformunda ücretsiz olarak indirilmeye açılan oyunda laneti ortadan kaldırıp eski medeniyeti önceki görkemine geri döndürmeye çalışıyoruz. Kötülere karşı iyinin zaferini bir kez daha göstermemiz gerekiyor.

Telefonda da rahatlıkla oynanabilen bulmaca oyununda dönemi anımsatan objeleri bir amaç uğruna birleştiriyoruz. Mısır göçmenleri ve Nimiru’nun yardımıyla Amrun’un lanetini dağıtmak gibi oldukça zorlu bir görevin içerisindeyiz. Lanetin etkisiyle yok olma eşiğine gelen şehrimizi de yeniden inşa etmemiz gerekiyor.

Farklı oyun modlarını içerisinde barındıran Cradle of Empires, tarihi oyun severleri bir araya getiriyor. Kesinlikle basit üçlü eşleştirme oyunlarının ötesinde bir yapım.

Erkan Calp

Cradle of Empires

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
268 TOPLAM İNDİRME
377 MB DOSYA BOYUTU

Cradle of Empires, macera ve bulmaca oyun kategorilerini bir araya getiren eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunudur.

Cradle of Empires, yıkıntılarından tekrar doğmak isteyen bir şehiri kalkındıracağınız ve aynı zamanda 3'lü eşlemeli bulmacalar oynayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunudur.

Benzer türde oyunlar uygulama marketi üzerinde yer almasına rağmen, rakiplerinden çok daha detaylı ve eğlenceli olan Cradle of Empires'ı mutlaka denemelisiniz.

Oyun içerisinde bulmacalar bildiğiniz klasik 3'lü eşleme oyunları ile aynı. En az 3 aynı elementi yan yana getirerek eşlemeli ve yok etmelisiniz. Bulmacalar dışında oyunda yapacağınız görevler ile lanetlenmiş bu şehri ve insanları kurtarabilirsiniz. Farklı eser ve büyüler kullanabileceğiniz oyunun grafikleri ve müzikleri de son derece etkileyici. Oyun oynarken oyun detaylarına çok önem veren oyunculardan bir tanesiyseniz, Cradle of Empires tam size göre diyebilirim.

Özellikler:

  • Bulmaca ve şehir kurma oyunu
  • Bulmacaları çözerek şehir için gerekli kaynakları toplama
  • Kullanabileceğiniz farklı güçlendirme seçenekleri
  • Düzenli olarak güncelleme sayesinde yenilenen binalar, görevler ve bonuslar
  • Farklı oyun modları

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz bulmaca yada şehir kurma oyunları arıyorsanız, Cradle of Empires'ı ücretsiz olarak indirerek oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Age of Empires Mobile APK

    Age of Empires efsanesi şimdi mobil cihazlarda! Hemen Age of Empires Mobile APK indirin ve medeniyetinizi seçip onu yükseltmeye başlayın.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • March of Empires

    March of Empires farklı ulusları seçebildiğiniz bir mobil strateji oyunudur
  • Age of Empires Castle Siege

    Age of Empires: Castle Siege mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Land of Empires

    Land of Empires ile gerçek zamanlı bir strateji dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • Glory of Empires

    Glory of Empires, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, sürükleyici ve fantastik öğelerle zenginleştirilmiş bir strateji oyunu.
  • Realm of Empires

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.