Crash Bandicoot: On the Run!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.4/5 ZİYARETÇİ
286 TOPLAM İNDİRME
184 MB DOSYA BOYUTU

Crash Bandicoot: On the Run! İndir: Candy Crush oyunu ile tanıdığımız King'den sonsuz koşu oyunu

Crash Bandicoot: On the Run!, Naughty Dog’un yılların eskitemediği PlayStation oyunu Crash Bandicoot’un mobil cihazlarda oynanabilen sürümlerinden biri. İlk olarak Android platformuna çıkış yapan Crash Bandicoot: On the Run!, sonsuz koşu oyunlarını oynamaktan keyif alanlar için tavsiyemdir. Grafikler, animasyonlar, oynanış… her şeyiyle mükemmel bir sonsuz koşu oyunu karşımızda. Hemen Crash Bandicoot: On the Run!’ı Android telefonunuza indirin, kahramanımızın çoklu evreni Dr. Neo Cortex’ten kurtarmasına yardım edin.

Crash Bandicoot: On the Run!, yüksek tempolu kapışmalı koşulara katıldığınız süper eğlenceli bir mobil oyun. Sevilen Crash Bandicoot karakterleriyle birlikte Wumpa Adası’nda koşuyor, kayıyor, zıplıyor, sandıkları parçalıyor, engelleri atlatmaya çalışıyorsunuz. Kaplumbağa Ormanı, Kayıp Şehir, Tapınak Harabeleri ve daha birçok yerde koşuşturmaca içerisindesiniz ancak bir amacınız var. Dr. Neo Cortex ve altındaki kötülerle (Scorporilla, Nitrus Brio, Nina Cortex, Dingodile gibi klasikleşmiş karakterler) savaşıyorsunuz. Karakterinizi geliştirebileceğiniz, kişiselleştirebileceğiniz gibi topladığınız malzemelerle serumlar, binalar yapıyor, üssünüzü inşa edip geliştiriyorsunuz. Aralarında bombalar, ışın tabancalarının da olduğu çok sayıda silah ile birlikte mücadeleler, karakterler, ödüller kilidi açılmayı bekliyor. Bu arada oyunun çok oyunculu modu da var. Tek başınıza koşabildiğiniz gibi arkadaşlarınızla da koşabiliyorsunuz. Oyun içindeki crash puanlar, solo ve takım liderlik panolarında sıralamanızı etkilediğinden önemli.

Crash Bandicoot: On the Run! İndir

  • Klasik Crash Bandicoot oyun tarzı
  • Crash evreninin en iyi baş düşmanlarıyla kapışın.
  • Alet ve silah yapımındaki ustalığınızı gösterin.
  • Ödüller kazanın ve Crash’i kişiselleştirin.
  • Çok oyunculu modda arkadaşlarınızla birlikte koşuya çıkın.

 

Erkan Calp

Crash Bandicoot: On the Run!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
250.1 MB DOSYA BOYUTU

Crash Bandicoot: On the Run! iOS İndir: King'den sonsuz koşu oyunu

Crash Bandicoot: On the Run!, 1996’da PlayStation oyun konsoluna çıkış yapan platform oyunu Crash Bandicoot’un mobil versiyonu. Mobil platforma Candy Crush ve daha birçok popüler oyunun arkasındaki isim King tarafından uyarlanan yapım, sonsuz koşu türünü sevenleri ekran başına kilitliyor. Animasyonların dikkat çektiği yüksek kalitede grafikler ve atmosfere sokan sesler eşliğinde temposu hiç düşmeyen süper eğlenceli bir mobil oyun Crash Bandicoot: On the Run!. Sonsuz koşu, platform, yarış oyunlarını seviyorsanız hemen Crash Bandicoot: On the Run!’ı iOS cihazınıza indirin. App Store’da da ücretsiz!

Yılların eskitemediği platform oyunu Crash Bandicoot, mobil platformda Crash Bandicoot: On the Run! adıyla karşımıza çıkıyor. King’in ilk olarak Android telefon kullanıcılarının beğenisine sunduğu, sonradan iOS platformuna çıkış yapan oyun, Wumpa Adası’nda geçiyor. Karakterimizi Dr. Neo Cortex ve kötülerle (Scorporilla, Nitrus Brio, Nina Cortex, Dingodile) olan savaşında yalnız bırakmıyoruz. Kaplumbağa Ormanı, Kayıp Şehir, Tapınak Harabeleri ve daha birçok yere giren Crash ile sandıkları parçalıyor, engellerden kaçıyor, topladığınız malzemelerden serumlar ve binalar yapıyor, hata üs inşa edip geliştiriyor, kişiselleştiriyorsunuz. Kişiselleştirme demişken, oyuna ismini veren ana karakter yani Crash ve diğer karakterleri kişiselleştirebiliyorsunuz. Kilidi açılabilir çok sayıda dış görünüm ve kostüm var. Unutmadan, çok oyunculu mod desteği ile adadaki maceranıza arkadaşlarınızı da dahil edebiliyorsunuz.

Crash Bandicoot: On the Run! iOS İndir

  • Yeni bir Crash macerası
  • En sevdiğiniz karakterler geri döndü!
  • Koşun, zıplayın ve dönün!
  • Coco’nun üssünü genişletin!

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Om Nom: Run

    Om Nom: Run Android oyununda Cut the Rope evreninden karakterlerle koşuyoruz.
  • Jumanji: Epic Run

    Jumanji: Epic Run Android oyununda çalınan mücevherlerin peşine düşüyoruz.
  • Run Sackboy! Run!

    Run Sackboy! Run!, diğer sonsuz koşu oyunlarına göre çok daha kaliteli grafiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Garfield Run

    Garfield temalı en iyi koşu oyunu
  • Sonic Dash APK

    Sonic Dash APK Android koşu oyunları içerisinde oldukça popüler. Sonsuz koşu ve yarış birleşimi hızlı tempolu mobil oyun, süper eğlenceli.
  • Talking Tom Hero Dash

    Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla rakun çetesini çökertin.
  • Garfield Rush

    Garfield'ın lazanyası elinden alındı!
  • Run Thief Run

    Run Thief Run, her yaştan oyunsever hitap eden eğlence dozu yüksek bir sonsuz koşu oyunu.