Crazy Camping Day

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Camping Day, Android işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir kamp yapma oyunu ve tamamen çocuklara hitap ediyor.

Crazy Camping Day, çocukların uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceği eğlenceli bir kamp yapma oyunu olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu eğlenceli oyuna adım attığımızda karşımıza sevimli ve rengarenk tasarımlarla dolu bir arayüz çıkıyor. Karakterlerin ve çevre birimlerinin tasarımları çocukların ilgisini çekecek türden hazırlanmış.

Crazy Camping Day monoton bir oyun değil. Farklı oyunları bir araya getirerek ortaya ilginç bir karışım çıkartıyor. Çadır onarmaktan tutun da araba yıkamaya kadar pek çok görevi tamamlamaya çalışıyoruz. Bu oyunların her biri farklı dinamikler üzerine kurulu oldukları için oyunu her seferinde yeniden keşfediyoruz.

Oyundaki temel görevimiz kampa giden Brown ailesinin karşılaştığı sorunları çözmek ve onlara huzurlu bir tatil ortamı sunmak. Bu esnada karşımıza birbirinden ilginç ve zorlu bulmaca çıkıyor. Özellikle bozulan arabaları tamir etmek pek kolay olmuyor. Elbette bu bir çocuk oyunu olduğu için değerlendirmeleri çocukların penceresinden yapmaya çalışıyoruz.

Kesinlikle şiddet ve rahatsız edici türden görüntüler içermeyen Crazy Camping Day, ebeveynlerin çocuklarına güvenle oynatabilecekleri oyunlardan biri.

Emircan Erdoğan

Crazy Camping Day

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
63.6 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Camping Day, iOS işletim sistemine sahip olan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir kamp yapma oyunu.

Crazy Camping Day, iPhone ve iPad cihazlarda oynanmak üzere tasarlanmış ilginç bir kamp yapma oyunu. Hiçbir ücret ödemeden sahip olabileceğimiz bu oyun özellikle çocukların büyük beğeniyle oynayacağı bir atmosfere sahip.

Brown ailesinin kamp maceralarını konu alan oyundaki temel görevimiz aile bireylerinin karşılaştığı sorunları çözmek ve onlara huzurlu bir tatil sunmak. Tek bir oyun üzerine yoğunlaşmaktan ziyade birkaç farklı oyuna yer veren Crazy Camping Day'de kirlenen arabaları yıkamaktan tutun da yırtılan çadırları onarmaya kadar uzanan geniş bir görev listemiz var.

Bu görevler esnasında karşılaşacağımız bulmacalar da oyunun eğlenceli ve sürükleyici yapısını bir adım ileri taşıyor. Elbette çok uzun süreli bir oyun deneyimi sunmuyor fakat oynandığı süre boyunca oyuncuları sürekli olarak farklı yönlerden eğlendirmeyi amaçlıyor.

Oyunun tek hoşumuza gitmeyen noktası ise çok fazla uygulama içi satın alma sunması. Çocuklara yönelik olduğu için ebeveyn kontrolü dışında satın almalar yapılabilir ve bu bazı sorunlara yol açabilir.

Yine de tamamen çocuklara yönelik bir oyun deneyimi sunan Crazy Camping Day, çocuklarına güvenle oynatabileceği bir oyun arayan ailelerin değerlendirmesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy Diner Day

    Crazy Diner Day çocukları eğlendirecek her türlü özelliğe sahip bir mobil oyun ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.
  • Crazy Museum Day!

    Crazy Museum Day, müzede geçireceğiniz çılgın bir macerayı kapsayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Burger Maker Crazy Chef

    Burger Maker Crazy Chef'te lezzetli hamburgerler yapıp müşterilere servis ediyoruz.
  • Cake Crazy Chef

    Cake Crazy Chef,'Te verilen malzemeleri kullanarak farklı tasarımlara ve lezzetlere sahip pastalar yapıyoruz.
  • Crazy Cat Salon

    Crazy Cat Salon'da salonumuza gelen kedilere bakım yapmaya ve onları süslemeye çalışıyoruz.
  • Crazy Eye Clinic

    Crazy Eye Clinic isimli bu oyunda çeşitli göz rahatsızlıkları çeken hastaları tedavi etmeye çalışıyoruz.
  • Crazy Kitchen

    Crazy Kitchen üçlü eşleştirme oyunları oynamaktan keyif alan herkese hitap eden eğlenceli bir yapım.
  • Ice Cream Maker Crazy Chef

    Ice Cream Maker Crazy Chef isimli bu oyunda lezzetli dondurmalar yapmaya çalışıyoruz.