Crazy Defense Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
102 MB DOSYA BOYUTU

Dünyayı kötülüğe karşı koruyacağız.

Animoca Brands imzası ile geliştirilen ve iki farklı mobil platformda oynanmaya devam eden Crazy Defense Heroes strateji oyunları arasında yer alıyor.

Rengarenk içeriklerin ve rekabet dolu savaşların yer aldığı yapımda oyuncular kötülükle savaşacaklar. Oyun içerisinde kötülük dünyayı ele geçirmeye çalışan bir yapıda karşımıza çıkacak. Oyuncular destansı savaşlara katılacak ve dünyayı bekleyen kötü sondan kurtarmaya çalışacaklar.

Stratejik kararların hayati önem taşıdığı yapımda oyuncular 20’den fazla kahramanı da kullanabilecekler. Oyun içerisinde yer alan kahramanların büyük bir kısmı kilitli olarak karşımıza çıkacak. Oyuncular bu karakterlerin kilitlerini seviye atlayarak açabilecek ve kullanabilecekler.

Avatarlarımızıda kişiselleştirebileceğimiz oyunda 500’den fazla farklı seviye bizleri bekliyor olacak. Rekabet dolu savaşlar oyuncuları etkileyecek. Yüksek çözünürlüklü anime içeriklerin yer aldığı yapım Android ve İOS platformunda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Crazy Defense Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
212.8 MB DOSYA BOYUTU

Dünyanın birçok yerinden gerçek oyuncular ile savaşabilirsiniz.

İOS platformunda oyunculara aksiyon ve gerilim yüklü savaşlar sunan Crazy Defense Heroes tamamen ücretsiz olarak oynanabilen bir strateji oyunudur. Mobil platformda dünyanın dört bir yanından oyuncular tarafından oynanan yapımda oldukça etkileyici animasyonlar yer almaktadır.

Kaliteli grafikleri ile rakiplerinden bir adım öne çıkan mobil oyun, zengin içerikleri sayesinde oyuncuların beklentisini fazlasıyla karşılamayı başarmış ve tüm dünyada popülaritesini artırmayı başarmıştır. Ülkemiz oyuncuları tarafından da keyifle oynanan yapım İOS platformu oyuncularına sunulmuştur.

Türkçe dil desteği bulunmayan oyunda 7 farklı dil seçeneği mevcuttur. 500’den fazla seviyenin yer aldığı oyunda karakterler seçebilecek, yükseltebilecek ve taktikler oluşturabileceğiz. Oyun içerisinde karakterlerinizi yükselterek rakibiniz karşısında daha güçlü olabilirsiniz. Oyunda seviye yükselttikçe saldırı ve savunma güçlerinizde de değişiklikler meydana gelmektedir. Dilerseniz savaşlar için çeşitli taktikler oluşturabilir ve savaş esnasında ani kararlar vererek savaşın gidişatını değiştirebilirsiniz. Kazanılan savaşlar sonucunda kazandığınız ödüller ile edvanterinizi geliştirebilir ve sürpriz sandıklar içerisinden özel yetenekler kazanabilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cat'n'Robot: Idle Defense

    Gerçek zamanlı olarak strateji savaşlarında boy göstereceğiz.
  • Crazy Chef

    Müşterilerimizin siparişlerini hazırlamaya çalışacağız.
  • Realm Defense

    Farklı oyuncular ile karşılaşacağız.
  • King Of Defense: Battle Frontier

    Düşmanlara karşı kulemizi savunacağız.
  • Castle Defense 2

    Gerçek zamanlı kule savaşların katılacağız.
  • Guns'n'Glory Heroes

    Kendi krallığınızı kurarak işgalcilere karşı savaşacağınız eşsiz bir strateji oyunudur.
  • Braveland Heroes

    Düellolara katılacağız.
  • Gladiator Heroes Clash

    Gladyatör savaşlarına katılacağız.