Crazy Driver Police Duty 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
774 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Driver Police Duty 3D yarış türü oyunlar oynamaktan keyif alanların denemesi gereken yapımlardan biri.

Crazy Driver Police Duty 3D bizi hızlı polis arabalarının direksiyonları başına geçiriyor ve suçlulara karşı amansız bir mücadelenin tam ortasına bırakıyor. Oyunda kanun kaçaklarının peşine düşüyoruz ve onları yakalamaya çalışıyoruz. Konusu çok orijinal olmayabilir fakat sunduğu deneyim oyunu denemeye değer kılıyor.

Oyuna dair her şey ne yazık ki mükemmel değil. Açıkçası grafikler biraz daha iyi olabilirdi. Rakipleriyle kıyasladığımızda Crazy Driver Police Duty 3D bu disiplinde biraz geride kalıyor. Buna ek olarak kontroller de zaman zaman sıkıntı çıkartabiliyor. Bir süre oynayıp kontrollere alıştıktan sonra ise herhangi bir sorun kalmıyor ve oyunu saf haliyle deneme şansına sahip oluyoruz. Ekranın çeşitli bölümlerine yerleştirilmiş butonları kullanarak aracımızı kontrol edebiliyoruz.

Bana kalırsa oyunun en dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi de araçların upgrade edilebiliyor olması. Bu sayede aracımızın süspansiyonlarını, motorunu ve tekerleklerini daha iyi versiyonlarıyla değiştirerek aracın genel özelliklerini artırabiliyoruz.

Sonuç olarak Crazy Driver Police Duty 3D bazı eksiklere sahip olsa da genel bağlamda keyifli bir oyun. Araba yarışı türü oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız bu oyun iyi bir seçim olabilir.

Emircan Erdoğan

Crazy Driver Police Duty 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,000 TOPLAM İNDİRME

Crazy Driver Police Duty 3D aksiyon dolu bir yarış oyunudur

Crazy Driver Police Duty 3D oyunculara bir polis olma ve suçluların peşine düşme imkanı veren bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Crazy Driver Police Duty 3D'de polislik hayatına yeni başlayan bir kahramanı yönetiyoruz. Çaylak bir polis olarak bizden beklenen şey işimizi nasıl yapacağımızı hızlı bir şekilde öğrenmemiz ve bir an önce kanun kaçaklarının peşine düşmemiz.

Crazy Driver Police Duty 3D açık dünya tabanlı bir mobil oyun. Oyunda şehirde yol alırken suçluların peşine düşmekte ve farklı sokak ve caddelerde onları kovalamaktayız. Suçluları gördüğümüzde yapmamız gerken onların araçlarına yetişmek ve onlara hasar vererek yoldan çıkmalarını ve durmalarını sağlamak. Bu iş için bütün yeteneklerimizi kullanmamız gerekiyor. Polis aracımızı yanladıkça, suçluları yakaladıkça, rampalardan uçtukça ve trafikteki araçlardan sıyrıldıkça nitro barımız doluyor. Nitromuzu kullanarak geçici olarak yüksek hızlara çıkabiliyor ve suçlular karşısında avantaj kazanabiliyoruz.

Crazy Driver Police Duty 3D'de farklı türde polis araçlarını kullanabiliyoruz. Oyunun grafiklerinin ortalama kalitede olduğu söylenebilir. Eğer yarış oyunlarını seviyorsanız Crazy Driver Police Duty 3D hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crazy Driver Taxi Duty 3D

    Crazy Driver Taxi Duty 3D, akan trafikte yolcuları gidecekleri yere ulaştırmaya çalıştığımız aksiyon dolu bir taksi oyunudur.
  • Police Car Driver 3D

    Police Car Driver 3D, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde polis arabası sürerek şehirde dolaşabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Crazy Driver Gangster City 3D

    Crazy Driver Gangster City kovalamaca tarzı yarış oyunlarından keyif alanların denemesi gereken seçenekler arasında.
  • Pro TAXI Driver Crazy Car Rush

    Pro TAXI Driver Crazy Car Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • VELOZ Police 3D

    VELOZ Police 3D tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli ve aksiyon dolu bir yarış oyunudur.
  • POLICE MONSTERKILL 3D

    POLICE MONSTERKILL 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur
  • Crazy Car Roof Jumping 3D

    Crazy Car Roof Jumping 3D rampalardan uçtuğunuz bir yarış oyunudur
  • 3D Police Motorcycle Race 2016

    3D Police Motorcycle Race 2016 mobil cihazlarınızda oynabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur