Crazy Maze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Maze, yolları bilmeyen taksi sürücüsüne yardımcı olduğunuz bir bulmaca oyunu.

Crazy Maze, yeni taksi sürücüsü Jimmy’nin yolları bulmasına yardımcı olduğumuz bir Android oyunu.

Oldukça karmaşık yapıda şehirlerde taksicilik yaparak günlerimizi geçirdiğimiz oyun bulmaca türünde. Bölüm bölüm ilerlediğimiz oyunda trafiğe takılmadan, zamanı da aşmadan gösterilen noktaya varmaya çalışıyoruz. Parmağımızı kaydırarak çizdiğimiz rota üzerinden aracımız ilerliyor ve renki noktaya kazasız belasız vardığımızda sonraki bölüme geçiyoruz. Tabii ki bölümleri hemen bitirmememiz için kaza yapmamıza vesilen trafik, yolda kalmamız için özellikle az doldurulmuş benzin gibi birçok engel bulunuyor.

Erkan Calp

Crazy Maze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Crazy Maze, yolları bilmeyen taksi şoförüne yardımcı olduğunuz bulmaca türünde bir iOS oyunu.

Crazy Maze, yeni taksi şoförü olmuş Jimmy’e yardımcı olmamızı isteyen bulmaca türünde bir iOS oyunu. iPhone ve iPad’de fazla kafa yormadan vakit geçirmek maksadıyla oynanabilecek süper eğlenceli bir oyun.

Trafiğin aktığı, karmaşık yapıda 11 şehirde taksi şoförlüğü yaptığımız oyunda amacımız gösterilen noktaya belirtilen sürede ve kaza yapmadan ulaşmak. Parmağımızı yol üzerinde sürükleyerek rota çiziyor ve elimizi çektiğinde aracımız belirttiğimiz çizgide varış noktasına vardığında sonraki bölüme geçiyoruz. Bölümleri geçmek için yoldaki objeleri de toplamamız gerekiyor. Objeler hem bize zaman kazandırıyor, hem de puanımızı artırıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Maze of the Dead

    Maze of the Dead sıradışı bir bulmaca oyunudur
  • Maze Light

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Maze Light mobil oyunu, iç açıcı bir tasarıma sahip rahatlatıcı bir bulmaca oyunudur.
  • Line Maze Puzzles

    Line Maze Puzzles, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Maze Bandit

    Maze Bandit, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Train Maze 3D

    Train Maze 3D karşımıza kaliteli grafikleriyle dikkat çeken bir bulmaca oyunu olarak çıkıyor.
  • Maze Games

    Maze Games'in Android için çıkan bir labirent oyunu olduğunu iddia eden tanıdıklarınız varsa aranızdaki yakınlığı tekrar gözden geçirmenizi öneririz.
  • Maze of Tanks

    Maze of Tanks, Android işletim sistemini kullanan telefon ve tabletler üzerinden çalışabilen ve yerli oyun yapımcıları tarafından geliştirilen bir bulmaca oyunudur.
  • Infinite Maze

    Infinite Maze'de karmaşık labirentler içinde topu çıkışa ulaştırmaya çalışıyoruz.