Cricket Megastar

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen kriket maçlarında boy göstereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Cricket Megastar, kriket sporunda kariyer yaparak profesyonel bir sporcu olmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Oyunda onlarca farklı karakter ve birbirinden güzel yüzlerce kriket sopası yer almaktadır. Ayrıca birçok olimpik yapıya sahip stat ve karakterlerinizi özelleştirmek için kullanabileceğiniz sayısız kıyafet yer almaktadır. Dilediğiniz sporcuyu seçerek nefes kesen maçlara çıkabilir ve zorlu turnuvalarda mücadele edebilirsiniz. Yüksek puan toplayarak yeni karakterlerin kilidini açabilir ve farklı sopalar satın alabilirsiniz.

Gerçekçi grafikleri ve ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, kriket sporu üzerine kendinize uzun bir kariyer planlaması yapmak ve zorlu yollardan geçerek dünyanın en iyi kriketçilerden biri olmaktır. Vuruş becerilerinizi geliştirerek maçlarda topu en uzağa atabilir ve maksimum puana ulaşarak seviye atlayabilirsiniz.

Milyonlarca oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren Cricket Megastar, mobil platformda spor oyunları arasında kendisine yer bulan sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Cricket Megastar

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
358.9 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen kriket maçlarında boy göstereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Dünya çapında düzenlenen kriket turnuvalarına katılarak birincilik mücadelesi vereceğiniz ve vuruş becerilerinizi geliştirerek en iyi kriket oyuncularından biri olabileceğiniz Cricket Megastar, mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken tek şey, kriket sporunda uzun soluklu bir kariyer planlaması yaparak zorlu müsabakalarda boy göstermek ve maçlarda galip gelmek için en iyi atışlarınızı sergilemektir. Farklı karakterlerden dilediğinizi seçerek oyuncunuzu özelleştirebilir ve tarzınızı yansıtabilirsiniz. Ayrıca kariyeriniz boyunca onlarca takımda forma giyebilir ve ünlü bir kriket oyuncusu olarak adınızı tarihe yazdırabilirsiniz.

Oyunda birbirinden güzel yüzlerce kriket sopası ve karakterinizi özelleştirebileceğiniz sayısız aksesuar bulunmaktadır. Ayrıca uluslararası müsabakaların düzenlendiği dev arenalar ve sahalar yer almaktadır.

Hem Android hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan Cricket Megastar, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden sürükleyici bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Real Cricket 17

    Beyzbol maçlarına dahil olacağız.
  • Epic Cricket

    Kriket maçlarına katılacağız.
  • Street Cricket

    Sokak aralarında kriket oynayacağız.
  • Bat Attack Cricket Multiplayer

    Heyecan verici kriket maçlarını konu alan ve yeni oyuncularını bekleyen eşsiz bir spor oyunudur.
  • New Star Cricket

    Kriket sporu üzerine eşsiz bir kariyer yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Robot Cricket

    Robotlara karşı zorlu kriket maçlarına çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.