Cricket Tycoon 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
116 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen kriket maçlarına katılarak hünerlerinizi göstereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz Cricket Tycoon 2019, güçlü oyunculardan kurulu büyük bir kulübü yöneterek dev turnuvalarda boy göstereceğiniz ve birincilik mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, farklı özelliklere ve yeteneklere sahip onlarca kriket sporcusu arasından dilediğinizi seçerek hayalinizdeki takımı kurmak ve zorlu rakiplerle karşılaşarak kupa mücadelesi vermektir. Oyuncuların özelliklerini geliştirebilmek için çeşitli antrenman modlarından faydalanabilir ve takımınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Bu sayede rakiplerinize karşı yenilmez bir takım oluşturabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Oyunda farklı zorluk derecelerinden oluşan onlarca turnuva ve birbirinden yetenekli birçok sporcu bulunmaktadır. Ayrıca dünyaca ünlü dev statlar ve köklü kulüpler yer almaktadır. Spor oyunları arasında yer alan ve binlerce oyun tutkunu tarafından benimsenen Cricket Tycoon 2019 ile sizde hayalinizdeki takımı kurabilir ve unutulmaz zaferler elde edebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Cricket Tycoon 2019

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
322.5 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen kriket maçlarına katılarak hünerlerinizi göstereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kendi kriket takımınızı kurarak dünya çapında düzenlen onlarca farklı turnuvada mücadele edeceğiniz ve kupalar kazanarak ün yapacağınız Cricket Tycoon 2019, Android ve İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen kaliteli bir menajerlik oyunudur.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyuna amaç, yetenekli oyunculardan kurulu büyük bir kulübü yöneterek şampiyonluk mücadelesi vermek ve oyuncuların özelliklerini geliştirerek yüksek meblağlara satmaktır. Zorlu kriket maçlarına çıkarak dünyanın en iyi oyuncularına karşı mücadele edebilir ve kupa kaldırarak seviye atlayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve gerçekçi tasarımı ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda oyuncuları eğiterek yeteneklerini artırabileceğiniz birçok farklı antrenman modu bulunmaktadır. Ayrıca takımınıza katabileceğiniz yüzlerce kariyerli oyuncu ve antrenör bulunmaktadır. Hayalinizdeki takımı kurarak şampiyonlarda kıyasıya bir rekabetin içine girebilir ve birincilik için savaşabilirsiniz. Ücretsiz olarak hizmet veren ve spor oyunları arasında yer alan Cricket Tycoon 2019 ile sizde eğlenceli anlar geçirebilir ve dilediğiniz takımı yönetebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Epic Cricket

    Kriket maçlarına katılacağız.
  • Real Cricket 17

    Beyzbol maçlarına dahil olacağız.
  • Street Cricket

    Sokak aralarında kriket oynayacağız.
  • Bat Attack Cricket Multiplayer

    Heyecan verici kriket maçlarını konu alan ve yeni oyuncularını bekleyen eşsiz bir spor oyunudur.
  • New Star Cricket

    Kriket sporu üzerine eşsiz bir kariyer yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Robot Cricket

    Robotlara karşı zorlu kriket maçlarına çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Cricket Megastar

    Nefes kesen kriket maçlarında boy göstereceğiniz eğlenceli bir oyundur.