Crisis Of Roo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Crisis Of Roo, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda zevkli zaman geçirmek için oynayabileceğiniz bir oyun olan Crisis Of Roo ile çok eğleniyorsunuz. Basit bir 2 boyutlu oyun olan Crisis Of Roo'da yukarıdan düşen bombalardan kaçıyorsunuz.

Bağımlılık yapıcı etkisi bulunan bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Crisis Of Roo, eğlenceli vakit geçirmemizi sağlıyor. Bombalardan kaçmalı ve hayatta kalmalısınız. Basit bir 2 boyutlu oyun olan Crisis Of Roo ile aynı zamanda can sıkıntınızı geçiriyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz zevkli bir oyun olan Crisis Of Roo'yu mutlaka denemelisiniz. Oyunda basit olarak sağa ve sola ilerliyor bombalardan kaçmaya çalışıyorsunuz. Son derece dikkatli olmanızı gerektiren oyunda bir takım özel güçlerin de sahibi olabiliyorsunuz. Enerji taşlarını alarak bombalara karşı özel güçler kullanabilirsiniz.

Oyunda uzaylı düşmanlarınızı da öldürmeniz gerekiyor. Bu nedenle son derece dikkatli olmalısınız. Ayrıca oyunda yüksek puanlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralara da çıkabilirsiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz basit bir oyun olan Crisis Of Roo'yu sakın kaçırmayın.

Crisis Of Roo oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Crisis Of Roo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Crisis Of Roo, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Crisis Of Roo, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Basit ve bağımlılık yapıcı etkisi bulunan oyunda yukarıdan düşen bombalardan kaçıyorsunuz.

Eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak bir oyun olarak karşımıza çıkan Crisis Of Roo, bombalardan kaçmanızı ve uzaylı düşmanlarınızı ortadan kaldırmanızı gerektiren bir oyundur. Basit kontrollerin ve kurgunun yer aldığı oyunda sağa ve sola ilerliyorsunuz. Bombalardan kaçıyor ve yüksek puanlara ulaşarak liderlik tablosunda da üst sıralara tırmanıyorsunuz. Can sıkıntınızı giderecek bir oyun olan Crisis Of Roo'da aynı zamanda bir takım özel güçlerin de sahibi olabiliyorsunuz. Dikkatli olmanızı gerektiren oyunda eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz.

Basit kontrol mekanizmasının sahip olduğu oyunda ilerledikçe bombalar hızlanıyor ve ilerlemek daha zor oluyor. Bu nedenle ilerleyen aşamalarda zor anlar sizleri bekliyor. Son derece eğlenceli Crisis Of Roo oyununu sakın kaçırmayın.

Crisis Of Roo oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shark Crisis!

    Shark Crisis! reflekslerinizi test edebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur
  • Mission of Crisis

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Zombie Crisis

    Her tarafı zombiler sarmış durumda. Kahramanımızı yalnız bırakmayın.
  • Treasure Raiders: Zombie Crisis

    Hazine akıncılarıyla maceraya atılın!
  • Train Crisis

    Train Crisis'te karmaşık rayları düzene sokarak trenleri varış noktalarına ulaştırmaya çalışıyoruz.
  • Crisis Action

    Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir FPS deneyimi
  • Anger of Stick 5 APK

    Anger of Stick 5 APK, şehri zombilerden kurtardığınız mobil için popüler çöp adam oyunu.
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!