Crop Video

x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,215 TOPLAM İNDİRME
18.9 MB DOSYA BOYUTU

Crop Video ile videolarınızdaki istenmeyen bölümlerden kurtulabilirsiniz

Crop Video kullanıcılara video kırpma ve video kesme konusunda yardımcı olan bir video düzenleme uygulamasıdır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerimizde kullanabileceğimiz bir mobil uygulama olan Crop Video sayesinde birkaç dokunuşla videolarımızdaki istenmeyen bölümlerden kurtulabiliyoruz. iOS cihazımızı kullanarak çektiğimiz videolarda kimi zaman kadrajı tam ayarlayamıyoruz ve bu nedenle videolarımızda gereksiz görüntüler yer alabiliyor. Bunun yanında internetten indirdiğimiz veya bilgisayarımızdan aktardığımız videolarda reklamlar ve istenmeyen metinler yer alabiliyor. İşte bu tip durumlarda Crop Video kullanabiliriz ve videoları kırparak istenmeyen bölümleri çıkarabiliriz.

Crop Video ile 4 adımda videolarınızı kırpabilmektesiniz. İlk adımda film rulonuzdan kırpacağınız videoları seçmektesiniz. İkinci adımda videoyu döndürme veya ters yöne doğru çevirme işlemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz. Üçüncü adımda videoların kırpılacak bölümlerini belirleyebilmektesiniz. 4. adımda "Create Now" seçeneğini seçerek kırpılan videoları iOS cihazınıza kaydedebilirsiniz. Crop Video kullanıcılara video kesme imkanı da vermekte ve videoların uzunluklarını kısaltmanıza yardımcı olmakta. 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crop Video Square

    Crop Video Square, iPhone ve iPad'leriniz üzerindeki fotoğraf ve videolarınızı kare olarak kesmenizi ve düzenlemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Crop on the Fly

    Crop on the Fly tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz pratik bir video kırpma uygulaması.
  • Crop for Free

    Crop for Free uygulaması sayesinde iPhone ve iPad'lerinizde en kolay yoldan fotoğraf kırpma işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Crop Videos

    Crop Videos uygulamasını kullanarak videolarınızı yeniden boyutlandırabilirsiniz.
  • Photo Crop

    iPhone ve iPad'leriniz ile fotoğraf kırpma işlemlerinizi sorunsuz ve ücretsiz şekilde bu uygulamayla tamamlayabilirsiniz.
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici
  • YouCam Fun

    YouCam Fun, iOS platformunda kullanılabilecek bir tür fotoğraf ve video filtreleme uygulamasıdır.
  • PhotoCollage

    PhotoCollage uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca fotoğraf ve video kolajlar oluşturabilirsiniz.