CRYSTAL DEFENDERS Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,166 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

CRYSTAL DEFENDERS Lite, sınırsız ve dalgalar halinde gelen düşmanlarınıza karşı kristallerinizi savunmaya çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunudur.

CRYSTAL DEFENDERS Lite, hem Android hemde iOS telefon ve tabletler ile oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir strateji oyunudur. Uygulamanın ücretsiz versiyonu olan Lite içerisinde 20 bölüm bulunmaktadır. Oyundaki amacınız sahip olduğunuz kristalleri düşmanlarınıza karşı savunmak. Kule savunma oyunları oynamayı seviyorsanız, bu oyunu da oldukça sevebilirsiniz.

Oyunda dikkat etmeniz gereken noktalardan bir tanesi, kristalleri savunmak için yerleştireceğiniz savunma ünitelerinin yerleri. Rakiplerinize maksimum hasarı verebilmek için, savunma ünitelerini anahtar noktalara yerleştirmelisiniz. bu sayede dalgalar halinde gelen düşmanlarınızı püskürterek kristallerinizi çalmasını engelleyebilirsiniz. Benzer savunma oyunlarında kullanılan kuleleri yerine, savunma üniteleri kullanılan oyun bu farkıyla rakiplerinden bir adım öne çıkmaktadır.

Oyunun en önemli özelliği ise, oyunu oynarken kendi favori şarkılarınızı dinlemeye devam edebilmenizdir. Bu özellik sayesinde en sevdiğiniz şarkıları dinlerken rakiplerinize karşı kristalleri korumaya ve bölülmleri teker teker geçmeye çalışabilirsiniz.

Oyunun ücretsiz olarak sunduğu ilk 20 bölümden sonra oyuna devam etmek isterseniz, ücret ödeme karşılığında oyunun pro versiyonunu satın alabilirsiniz. Strateji oyunlarını seviyorsanız CRYSTAL DEFENDERS Lite uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

CRYSTAL DEFENDERS Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

CRYSTAL DEFENDERS Lite, amacınızın rakipleriniz tüm kristalleri çalmadan onları savunmak olduğu klasik bir savunma ve strateji oyunudur.

CRYSTAL DEFENDERS Lite, Android ve iOS platformları için geliştirilen ücretsiz bir defans oyunudur. Diğer savunma oyunları ile aynı oyun yapısına sahip olan oyunda yapmanız gereken düşmanlarınıza karşı kristalleri savunmak.

Oyunda bedeli ne olursa olsun kristallerinizi savunmalısınız. Kule savunma oyunlarını seviyorsanız ve oynarken eğleniyorsanız, bu oyunu da seveceğinize eminim. Oyunun ücretsiz versiyonu olduğu için sadece 20 bölüm açılmaktadır. 20 bölüm bittikten sonra diğer bölümleri oynayabilmek için uygulama içerisinden belirli bir ücret ödeyerek pro versiyon satın alabilirisniz.

Kare şeklindeki harita üzerinde oynayacağınız oyunda, başarılı bir savunma yapabilmek için ünitelerinizi anahtar noktalara yerleştirmelisiniz. bu sayede rakiplerinize maksimum hasarı verebilirler. Diğer savunma oyunlarından farklı olarak, Crystal Defenders oyununda kuleler yerine üniteler mevcuttur. Düşman yaratıklar kristallerinizi ele geçirmeden onları yok etmelisiniz. Her başarısız olduğunuzda düşmanlarınız bir yada daha fazla kristalinizi çalacaktır. Bu yüzden asıl amacınız sahip olduğunuz kristalleri korumaktır.

Oyunun en etkileyici özelliği ise, oynarken kendi favori şarkılarınızı dinlemeye devam edebilmeniz. Bu sayede sevdiğiniz şarkıları dinlerken oyun oynayarak, daha fazla eğlenebilirsiniz.

iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz CRYSTAL DEFENDERS Lite uygulamasına kesinlikle bir göz atmanızı öneririm.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anomaly Defenders

    Anomaly Defenders ,yüksek kaliteye sahip bir mobil kule savunma oyunudur.
  • Evil Defenders

    Evil Defenders kaliteli bir mobil strateji oyunudur
  • Goblin Defenders 2

    Goblin Defenders 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Tap Defenders

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Tap Defenders mobil oyunu, insanlığın yaşadığı tehlikeyi müthiş bir defansla savuşturacağınız keyifli bir strateji oyunudur.
  • Defenders

    Defenders yüksek kaliteli bir kule savunma oyunudur
  • Defenders 2

    Defenders 2, kule savunma ve kart toplama türlerini birleştiren harika bir Android oyunu.
  • Board Defenders

    Board Defenders, satrancı eğlenceli yoldan öğreten Android oyunları arasında ve hem ücretsiz hem de Türkçe.
  • Warcher Defenders

    Warcher Defenders, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.