CSI: Hidden Crimes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
248 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

CSI: Hidden Crimes ücretsiz olarak indirebileceğiniz yüksek dikkat gerektiren bir obje bulma oyunudur.

CSI: Hidden Crimes isimli bu Android oyunu Ubisoft tarafından tasarlanmıştır. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyun meşhur CSI dizisinin mobil cihazlar için geliştirilmiş bir versiyonudur. Dizinin atmosferinden etkilenen bu oyun özellikle obje bulma oyunlarından keyif alanları etkileyecek gibi görünüyor.

Oyunda yapmamız gereken şey aslında epey dikkat gerektiriyor. Çok fazla aksiyona girmiyor olabiliriz fakat bu demek değildir ki oyun heyecansız bir şekilde ilerliyor. Tam tersine, CSI temel olarak zihin ve dikkat üzerine yoğunlaştığı için heyecan asla düşüşe geçmiyor.

Hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz CSI: Hidden Crimes benzersiz bir atmosfere sahip. Farklı suç mahallerinde gerçekleştireceğimiz analizler ve araştırmalar doğrultusunda çözülmesi imkansız gibi görünen sırları aydınlatmaya çalışıyoruz.

Siz de obje bulma oyunlarından hoşlanıyorsanız, dikkat ve zeka gerektiren bu oyunu mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

CSI: Hidden Crimes

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

CSI: Hidden Crimes isimli bu oyunda suç mahallerini araştırıyor ve suçluların peşine düşüyoruz.

CSI: Hidden Crimes ünlü yabancı dizilerden olan CSI’ın mobil cihazlar için tasarlanmış olan oyunu versiyonudur. Ubisoft mutfağından çıkan bu muhteşem oyunda suç mahalini araştıran polislerin görevini üstleniyoruz.

Oyunda yapmamız gereken şeyler oldukça karmaşık. Suçlular arkalarında hiçbir iz bırakmamak için uğraşsalar da böyle bir şey mümkün değil. Profesyonel ekibimizle araştırmaya gittiğimiz suç mahallerindeki en ufak bir izi bile dikkate alıyoruz. Klasik obje bulma oyunları çizgisinden ilerlese de CSI: Hidden Crimes farklı bir armosfer yaratmasını iyi biliyor.

Kaliteli grafiklerle zenginleştirilmiş oyunda kolay bir kontrol mekanizması kullanılmış. Zaten çok fazla bir atraksiyona girmediğimiz için kontrollerin kötü olma gibi bir ihtimali yok. Ekranda bulunan nesnelere tıklayarak onları topluyoruz ve analiz ediyoruz.

Hem iPad hem de iPhone cihazlar için indirilebilen bu eğlenceli fakat bir o kadar da gizemli ve zihin yoran oyunu herkese tavsiye ediyorum. Özellikle diziyi izleyenler tarafından oldukça ilgi görecektir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Homicide Squad: Hidden Crimes

    Homicide Squad: Hidden Crimes, şehrinizi suçlulara karşı savunmanızı ve hırsızları yakalamanızı amaçlayan bir macera oyunudur.
  • Red Crimes: Hidden Murders

    Seri katili durdurabilecek tek dedektifsizsiniz.
  • NCIS: Hidden Crimes

    Olayları çözmeye çalışacağız.
  • Hidden Artifacts

    Hidden Artifacts, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Brandmania: Hidden Objects

    Brandmania: Hidden Objects, Android cihazınızda oynayabileceğiniz ücretsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Hidden Numbers

    Hidden Numbers, görsel zekanızı geliştirmek ve eğlenceli vakit geçirmek için tercih edebileceğiniz ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • CSI: Slots

    CSI: Slots, olay yeri inceleme ekibine yeni katılan biri olarak Las Vegas'ta işlenen cinayetleri çözmeniz gereken bir Android oyunu.
  • Hidden Object Adventure

    Hidden Object ADventure tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir obje bulma oyunudur.