Cube Rogue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Cube Rogue, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve küplerle oluşturulmuş bir dünyadaki sırları çözeceğiniz keyifli bir bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Cube Rogue mobil oyunu, küplerden oluşan kurgusal bir dünyada çeşitli bulmacalar çözerek keşifler gerçekleştireceğiniz sıra dışı bir bulmaca oyunudur.

Cube Rogue mobil oyununda oldukça farklı bir beyin jimnastiği gerçekleştireceksiniz. Piksel grafik destekli ve küplerden oluşan bir dünyada bazen bir Antik Mısır mezarı bazen de bir gizemli maden keşfedeceksiniz. Bu keşiflerde ise yapmanız gereken kontrol ettiğiniz küpün hareketlerine göre diğer küplerin hamlelerini takip etmek. Siz küpü hareket ettirdikçe oyun alanında yer alan diğer küpler belli bir hareket sırasıyla yer değiştiriyor. Sizin yapmanız gereken ise bu kuralı deşifre edip hamlelerinizi bu kurala göre yapmak. Oyun alanında yer alan tüm altınları toplayıp sonunda da kapıya ulaşmalısınız.

Aklını zinde tutmak isteyen oyuncuların her daim cebinden çıkarıp oynayabileceği Cube Rogue mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Cube Rogue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Cube Rogue, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve oyundaki sırları çözerek farklı dünyalar keşfedebileceğiniz sıra dışı bir bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Cube Rogue mobil oyunu, küplerden oluşan fantezi bir dünyada tam bir beyin jimnastiği sunan yaratıcı bir bulmaca oyunudur.

Cube Rogue mobil oyununda yaratılan atmosfer oldukça etkileyici ki çoğu zaman bulmaca oyunlarında görsel detaylar göz ardı edilirken Craftmob Studio oyunun tasarımına özen göstermiş denebilir. Piksel grafiklerle desteklenen kurgusal dünya yalnızca küplerden oluşuyor. Oluşturulan platformda sizden istenen ise bulmacayı çözerek kapıya ulaşmak.

Cube Rogue mobil oyununda bazen bir Mısır Mezarlığı bazen de terk edilmiş bir maden keşfedebilirsiniz. Bulmacanın mantığı ise platformda yer alan küplerin sizin hareket ettirdiğiniz küpe göre hareket etmesi üzerine kurulu. Siz küpü hareket ettirdikçe diğer küpler de belli bir kurala göre hareket edecek. Hamlelerinizi akıllıca yapıp bulmacayı tamamlamalısınız. Keyifle oynayacağınız Cube Rogue mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zen Cube

    Zen Cube, delikli küpe parçaları yerleştirmeye dayanan Android bulmaca oyunu.
  • Cube Space

    Cube Space, hem zorlu hem de bir o kadar eğlenceli olan güzel bir Android bulmaca oyunu.
  • Smart Cube

    Smart Cube, Android cihazlarınız üzerinde kafa yormanızı sağlayan ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.
  • Cube Critters

    Cube Critters, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Chain Cube

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Cube Paint 3D

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • QB – a cube’s tale

    QB – a cube’s tale mobil oyununda siyah bir küpün yolunu bulmasına yardım etmek için bulmacaları çözün.
  • Paint the Cube

    Zorlu bir bulmaca oyunu