Cube Surfer!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Sörf küpün hazırsa sen de bize katılabilirsin.

Cube Surfer! oyunu Adroid işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyundur.

Küplerle sörf yapmaya hazır olun. Simülasyon oyunlarına yeni bir boyut kazandıran VOODOO bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Her oyununda olduğu gibi bu oyunda da canlı renkleri ve efsane atmosferiyle oyunu daha güzel hale getiriyor. Oynamaya başladığınızda bırakmak istemeyeceğiniz ve sürekli kendinizi geliştireceğiniz harika bir oyunla daha sizlerleyiz.

9 farklı desene sahip küplerle oynanan oyun normal sörf oyunlarından çok farklı. Bir platform üzerine kurulan parkurda sizleri küçük engeller bekliyor. Sizler de altınızdaki sörf küpleriyle onları aşmaya çalışıyorsunuz. Daha fazla yükselmek isterseniz karşınıza çıkan diğer küpleri alabilirsiniz. En önemlisi ise mor elmaslar... Sizlere asıl puanı kazandıran ve oyunun en iyisi olmanızı sağlayan şey elmasların hepsini toplayabilmiş olmanız. Ayrıca küplerin desenleri sizlerin moralini yerine getirerek oyundan zevk almanızı sağlıyor. Yeni küplerin kilidini açabilmek için elinizden geleni yapın. Siz de bu eğlence dolu maceraya ortak olmak istiyorsanız oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. 

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

sedanur Bolat

Cube Surfer!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
168 MB DOSYA BOYUTU

Sörf küpün hazırsa sen de bize katılabilirsin.

Cube Surfer! oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyundur.

Küplerle sörf yapmaya hazır olun. Simülasyon oyunlarına yeni bir boyut kazandıran VOODOO bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Her oyununda olduğu gibi bu oyunda da canlı renkleri ve efsane atmosferiyle oyunu daha güzel hale getiriyor. Oynamaya başladığınızda bırakmak istemeyeceğiniz ve sürekli kendinizi geliştireceğiniz harika bir oyunla daha sizlerleyiz. Bu tarz oyunları sevenler için daha iyisini söyleyemezdim.

9 farklı desene sahip küplerle oynanan oyun normal sörf oyunlarından çok farklı. Bir platform üzerine kurulan parkurda sizleri küçük engeller bekliyor. Sizler de altınızdaki sörf küpleriyle onları aşmaya çalışıyorsunuz. Daha fazla yükselmek isterseniz karşınıza çıkan diğer küpleri alabilirsiniz. En önemlisi ise mor elmaslar... Sizlere asıl puanı kazandıran ve oyunun en iyisi olmanızı sağlayan şey elmasların hepsini toplayabilmiş olmanız.

Ayrıca küplerin desenleri sizlerin moralini yerine getirerek oyundan zevk almanızı sağlıyor. Yeni küplerin kilidini açabilmek için bol bol elmas toplayın. kolay gibi görünse de ilerleyen seviyeler sizleri zorlayabilir. Siz de bu eğlence dolu maceraya ortak olmak istiyorsanız oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. 

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dune Surfer

    Zevkli ve sürükleyici bir mobil beceri oyunu
  • The Cube

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir arcade oyunu
  • Time Surfer

    Zorlu parkurlarda heyecan dolu sörf yarışları yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Mr Cube

    Ölümcül tuzaklardan geç ve altınları topla.
  • Tap Cube Smash

    Renkli blokları bir araya getirerek eğlenceli eşleştirmeler yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Ancient Surfer

    Ancient Surfer eğlenceli bir sörf oyunudur
  • Taxi Surfer

    Taxi Surfer, taksiden taksiye geçtiğiniz reflekslere dayalı bir Android oyunu.
  • Stickman Surfer

    Stickman Surfer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sörf oyunudur