Cubway

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
83.5 MB DOSYA BOYUTU

Cubway, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Cubway, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Küçük bir küpe rehberlik ettiğiniz oyunda zorlu engellerden ve tehlikeli bölgelerde kaçmaya çalışıyorsunuz.

Tehlikeli ve zorlu engellerle dolu parkurlarda geçen Cubway oyununda, karakterimiz olan küpe yardımcı olarak çıkış noktasına ulaşmasını sağlıyoruz. İlginç ve gizemli bir oyun olarak dikkat çeken Cubway, farklı oyun mekanikleri, bağımlılık yapıcı kurgusu ve kolay oynanışı ile oyuncuları kendine çekiyor. Farklı engellerin yer aldığı oyunda bu zorlu engelleri geçmek için en uygun çözümü bulmalı ve daha sonra ilerlemelisiniz. Engelleri yok edebilir ve onlardan kaçabilirsiniz. Oyunda yapmanız gereken tek şey küçük küpü bitiş noktasına taşımak. Birbirinden zorlu 55 farklı bölüme sahip olan oyunda farklı sonlarda yer alıyor. Sizin seçimlerinize göre belirlenecek sona doğru yol alabilirsiniz. Gece ve gündüz modunun da yer aldığı oyunda eğlenceli bir ambiyans sizleri bekliyor. Cubway oyununu sakın kaçırmayın.

Cubway oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Cubway

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
341 MB DOSYA BOYUTU

Cubway, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Cubway, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Oyunda küçük küpe rahberlik ediyor ve bitiş noktasına ulaşmasına yardımcı oluyorsunuz.

Farklı mekaniklerin yer aldığı bir oyun olarak karşımıza çıkan Cubway, zorlu ve tehlikeli engellerle dolu bir oyundur. Cubway'de küçük bir küpü kontrol ediyor ve bitiş noktasına ulaşmasını sağlıyoruz. Ancak bu işi yaparken bir düzine engel bizi bekliyor. Oldukça tehlikeli ve gizemli engeller sürekli olarak karşımıza çıkıyor ve bitiş noktasına ulaşmamızı engelliyor. Engelleri aşmak için ise zayıf noktalarını bulmalı ve en kısa sürede bitiş noktasına ulaşmalıyız. Bağımlılık yapıcı bir kurgusu bulunan ve oldukça eğlenceli olan Cubway'i mutlaka denemelisiniz. 55 farklı bölümün ve 3 farklı sonun yer aldığı oyunda gidişatı da siz belirliyor ve tercihlerinize göre oyunu bitirebiliyorsunuz. Oyunda yapmanız gereken şey küpü bitiş noktasına taşımak. Gece ve gündüz modunun da yer aldığı Cubway oyunun ambiyansını çok seveceksiniz. Cubway'i sakın kaçırmayın.

Cubway oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.