Cure Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli engellerin yer aldığı zorlu parkurlarda karşınıza çıkan ilginç yaratıklarla savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Karakterinizi ile farklı silahlar kullanarak garip yaratıklara karşı mücadele edebileceğiniz ve zorlu parkurlarda ilerleyerek görevleri tamamlayabileceğiniz Cure Hunters, mobil platformda aksiyon oyunları arasında yer alan sıra dışı bir oyundur.

Basit ve eğlenceli grafikleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı yaratıklara karşı savaşarak belirtilen mekanları temizlemek ve virüsün yayılmasını engellemektir. Dünyaya çarpan bir göktaşı nedeniyle bazı insanlara virüs bulaşmıştır. Bu virüsün bulaştığı insanlar garip yaratılara dönüşmekte ve dünyaya zarar vermektedirler. Virüslü bölgeleri temizleyerek dünyayı kurtarma görevi de size verilmiştir. Belirtilen bölgelere giderek virüs kapanları öldürmeli ve dünyayı bu beladan kurtarmalısınız. Aksiyon dolu bölümleri ve sürükleyici özelliği ile sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca zorlu parkur yer almaktadır. Ayrıca yaratıklara karşı kullanabileceğiniz birçok farklı silah modeli bulunmaktadır. Dilediğiniz silahı seçerek oyuna başlayabilir ve yaratıkları öldürerek görevi tamamlayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Cure Hunters, ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Cure Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli engellerin yer aldığı zorlu parkurlarda karşınıza çıkan ilginç yaratıklarla savaşabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Virüslü yaratıkları öldürmek için zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz ve aksiyona doyabileceğiniz Cure Hunters, yüz binden fazla oyun severin keyifle oynadığı eşsiz bir oyundur.

Basit ama eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, zorlu parkurlarda ilerleyerek çeşitli engelleri aşmak ve karşınıza çıkan yaratıkları öldürerek bölgenin güvenliğini sağlamaktır. Dünyaya çarpan gök taşı nedeniyle insanlara bir virüs bulaşmıştır ve bu virüsü kapanlar garip yaratıklara dönüşmüştür. Bu yaratıkların yer aldığı bölgelere giderek onlarla savaşmalı ve onları öldürerek bölgeyi temizlemelisiniz. Aksiyon ve macera dolu sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zor onlarca farklı parkur ve her parkurda sayısız engel yer almaktadır. Ayrıca yaratıklara karşı kullanabileceğiniz birçok silah çeşidi bulunmaktadır. Dilediğiniz silahı alarak parkura başlayabilir ve engelleri aşarak yaratıklarla savaşabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve aksiyon oyunları arasından yer alan Cure Hunters, ücretsiz olarak erişebileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Gem Hunters

    Bulmacaları çözerek rol dünyasında ilerlemeye çalışacağız.
  • Tap Busters: Bounty Hunters

    Çeşitli yaratıklarla savaşabileceğiniz ve ganimet toplayarak daha güçlü karakterlere sahip olabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • King Of Hunters

    Düşmanlarınızı hızlı suikast için yakın dövüş silahlarını kullanın.
  • Play to Cure: Genes In Space

    Play to Cure: Genes In Space, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz farklı bir tema üzerine kurulu ücretsiz uzay oyunudur.
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.