Curiosity

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
216 TOPLAM İNDİRME

Curiosity oyunu birçok oyuncunun bir küpü kırmaya çalıştığı ancak kırıldıktan sonra küpün içerisindekinin ne olduğunu bir oyuncunun görebileceği bir yapım.

Curiosity oyunu birçok oyuncunun, oyun içinde bulunan bir küpü kırmaya çalıştığı ilginç bir oyun. İlginçlik nerede derseniz, küpün bir kişi tarafından kırılacak olması. Yani herkes küpe saldırsa da, küpü bir oyuncu kırabilecek ve küpün içinde ne olduğunu bir tek o görebilecek, işte oyunun ilginç yanı da bu. Bu şekilde küpü bir kişi kırıp içindekini gördüğü için diğer oyunculardan küpün içinde ne olduğu sır gibi saklanmış oluyor.

Oyun yapımcıları, illa o küpü ben kıracağım ve içindekini ben göreceğim diyenleri de düşünmüş ve oyun içerisinde küpü daha çabuk kırabilmeleri için çeşitli araçları satmaya karar vermiş. Bu araçları satın alan kullanıcılar daha güçlü darbeler ile küpün daha çabuk kırılmasını sağlayıp, son darbeyi vurabilirler ise içinde ne olduğunu da görebilecekler.

Mustafa Şevki Coşar

Curiosity

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Curiosity oyunu birçok oyuncunun bir kübe vurarak kırmaya çalıştığı bir yapım. Ancak oyunun ilginç yanı ise küp kırıldıktan sonra, küpün içindekini bir oyuncunun görebilecek olması.

Mobil platformlar için geliştirilmiş olan Curiosity oyunu hem iOS hem de Android için farklı bir yapım. Çünkü oyunun başta herhangi bir hikayesi yokmuş gibi görünüyor ancak daha sonra oyunun amacı oyuncuları şaşırtıyor. Şöyle ki Curiosity oyunu, birçok oyuncu ile oynanıyor ve bu oyuncular oyunda bulunan bir küpü kırmaya çalışıyor. Ancak işin en ilginç yanı burada başlıyor. Bu küp herhangi bir oyuncunun son darbesi ile kırılıyor ve küpün içinde ne olduğunu sadece o oyuncu görebiliyor. Yani küpü kırmak için uğraşan diğer oyuncular küpün içinde ne olduğunu göremiyor.

Curiosity oyunu küpün içinde ne olduğunu sır gibi saklıyor ve bu sırrı sadece bir kişi öğrenebilecek. Bunun için küpü kırmaya çalışan oyunculara daha kolaylık olsun diye, çeşitli güç gereçleri de oyun içerisinde satılıyor. Satın alınan bu gereçler sayesinde küpü kırıp içinde ne olduğunu öğrenme ihtimalinizde artmış oluyor.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Puzzledom

    Popüler bulmaca oyunları tek bir yerde
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Braindom

    Braindom İndir Android: Google Play'de en çok indirilen beyin zeka zihin testi akıl oyunları arasında
  • Braindom 2

    Braindom 2, yüzlerce level içeren Android zeka oyunları. Zor bulmacalar, IQ testleri, kelime oyunları sevenler için tavsiye edilir.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu