Cyber Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
796 TOPLAM İNDİRME

Kuantum dünyadaki battle royale oyuna giriş yapın.

Cyber Hunter geleceği mobil cihazınıza taşıyan bir battle royale oyunudur. Tüm dikey yüzeylere tırmanabilir ve büyük yüksekliklerden inmek için aracınızı istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Kendinizi silahlarla, yaratıcı yıkıcı ekipmanlarla ve uçup süzülebilecek araçlarla donatın.

Geleceğin kuantum sanal dünyasında yer alan oyuncular, yok ederek ve ihtiyaç duydukları her şeyi elde etmek için kazandıkları enerjiyi kullanarak Kuantum Küpü enerjisini toplayabilirler. Kötülüğe karşı bir kısım adalet öyküsünü ortaya çıkarın ve eski muhafızlar, radikalizmi ortadan kaldıran yeni ve muhafazakarlıklarla savaşın.

Oyundaki herhangi bir araç, ihtiyacınız olan her şeyi inşa etmek için kullanabileceğiniz Kuantum Küpü enerjisi ile size verilebilecek şekilde imha edilebilir. 12 metre yüksekliğinde bir gözetleme kulesi inşa edin, düşmana casusluk yapmak için bir detektör kurun veya takım arkadaşlarınızın sağlığını iyileştirmek için bir iyileştirici bölme oluşturun.

 

Ömer Dursun

Cyber Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
1.52 GB DOSYA BOYUTU

Teknolojik silahlar artık insanlık savaşında yer alacak.

Cyber ​​Hunter yeni nesil, rekabetçi bir battle royale yapımıdır. Hayatta kalma, keşif, beceri ve daha birçok şeyin yer aldığı oyunda teknoloji ve savaşı birleştirecek, hayatta kalmaya çalışacaksınız.

Cyber Hunter teknolojinin son derece gelişmiş hale geldikten ve insan uygarlığının, bu sırada büyük olayların ortaya çıkmaya başladığı evrimsel bir sıçrama yaşadıktan sonra geleceğin hikayesini anlatıyor. Adalet kötülükle karşı karşıya: Muhafazakarlık güçleri radikalizmle çatışıyor.

Bu sanal dünyada kahramanlarımız, kuantum küpleri sayesinde ihtiyaç duydukları herhangi bir taktik destek cihazının dönüştürme yeteneği sayesinde süper güç elde ettiler. Optik Kamuflajdan Kuantum Engellere, yaklaşan düşmanları uyaran bir dedektörden, takım arkadaşlarını iyileştiren tıbbi bir cihaza her şeyi inşa edebilirsiniz.

Stratejinize herhangi bir savaşta en fazla yardımcı olacağını düşündüğünüz becerileri seçebilirsiniz. Hadi hemen indir ve ileri düzey teknoloji içeren bu savaşa sen de katıl!

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guardian Hunter

    Ücretsiz bir rol oyunu oynayacağız.
  • Demon Hunter 4

    Dawn Ashmoore'u kurtarmak için Mısır'ın gizemli yollarına girin ve olağanüstü olaylara tanıklık edin.
  • Dice Hunter

    Gerçek zamanlı olarak mücadele edeceğiz.
  • Hunter Age

    Hunter Age, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Devil Hunter: Eternal War

    Yeni bir krallık yarat, düşmanlarını alt et.
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • MHST The Adventure Begins

    Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!
  • Item Hunter

    Macera dolu bir serüvene atılarak gizemli olayları araştıracağınız ve ipucu toplayacağınız eğlenceli bir oyundur.