Cyber Strike - Infinite Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Siberpunk evreninde ateş et ve koş!

Cyber Strike - Infinite Runner, cyborg’ları kontrol ettiğimiz aksiyon dozu hiç azalmayan bir mobil oyun. Mobil platformdaki bilim kurgu temalı sonsuz koşu, TPS (üçüncü şahıs nişancı) oyunları arasında en iyilerden biri.

Görsel efektlerle süslenmiş etkileyici grafiklerinin yanı sıra hikayesiyle öne çıkan oyun, geliştirici tarafından sonsuz koşu oyunu olarak tanımlansa da bana göre AAA kalitesinde bilim kurgu  temalı sürükleyici bir TPS oyunu. Karakteri dış kamera açısından gösteren ateş etmeli oyunları seviyorsanız kesinlikle oynamalısınız.

Siberpunk evreninde geçen oyunda devletin siyasi, ekonomik hatta askeri gücünü kontrol altında tutmak isteyen çok uluslu şirketlerin ürettiği cyborg’lardan birinin yerine geçiyoruz. Sokaklarda alan biteni anbean gören, kontrol etmek isteyen güçlerin bir eseri olsak da, programlanmış olmamıza rağmen bu sisteme dur demek için yola çıkıyoruz. Nöbetçi droid’ler ve devasa mekanik savaşçılar bizi durdurmak için şehrin dört bir yanına yayılmış durumda. Düşmanlarımız etkili olsa da biz de yüksek teknolojilerle donatılmış bir cyborg savaşçıyız. Şehrin GPS uydularını hackleyerek yakında gizlenecek yerler bulmamızı sağlayan yapay zeka yüksek teknoloji sistemimiz, voltaj dalgalanmaları yaparak şehrin tüm elektrik sistemlerini yok etmemize imkan veren güçlü elektromanyetik dürtü, silahlarımızın ısınma riskini ortadan kaldırarak daha sık ateş etmemizi sağlayan anti ısı çipi, hasarlı parçalarımızı onaran ve sağlık gücümüzü yenileyen iğne ve daha nice teknolojiye sahibiz.

Erkan Calp

Cyber Strike - Infinite Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
294.2 MB DOSYA BOYUTU

Siberpunk evrenindeki tüm robotları temizleyin!

Cyber Strike - Infinite Runner, droid’ler devasa mekanik savaşçılarla dolu siberpunk evreninde geçen mobil aksiyon oyunu. Dış kamera açısından oynanış sunan bol aksiyon bilim kurgu temalı ateş etme oyununda durmadan koşuyorsunuz.

Politik, ekonomik hatta askeri gücü elinde tutmak isteyen, sokakların kontrolünü sağlayan çok uluslu şirketlerin ürettiği cyborg’lardan birinin yerini kontrol ediyoruz. Programlanabilir biyonik parçalara sahip olmasına karşın duygularını kaybetmemiş olan savaşçımız içinde bulunduğu sisteme dur demeye karar veriyor ve nöbetçi droid’lerden dev mekanik savaşçılara yüksek teknolojilerle dolu birçok robot savaşçının kol gezdiği sokaklara atıyor kendini. Cyborg savaşçımız düşmanlarından çok daha üstün özelliklere sahip. GPS uydularını hackleme, şehrin elektrik sistemini bozma gibi aksiyonlara giriyoruz. Silahlarımızın sürekli aktif durumda ısınmadan ateşlenmesini sağlayan ısınmaya karşı koruyan çip, hasar gören parçalarımızı değiştiren ve gücümüzü yenileyen iğne gibi güçlendiricilerimizi de mevcut.

Cyber Strike - Infinite Runner Özellikleri:

  • Biyonik gücünüz için şaşırtıcı bonuslar alın ve fütüristik teknoloji kullanın.
  • Düşmanlarla dolu karanlık siberpunk gerçeğinde 50 bölüm keşfedin.
  • Gerçek ölüm makinesine dönüştüren çok sayıda ölümcül silahlardan seçin.
  • Android bedeninizi yenileyin. Ekstra güçlenmek için 13 siber kıyafet ve zırhtan birini alın.
  • Özel konteynırlarda nadir cephane ve silahları bulun.
  • Etkileyici grafikler ve ses efektlerinin keyfini çıkarın!

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Tom Hero Dash

    Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla rakun çetesini çökertin.
  • Anti Runner

    Sonsuz koşu oyunlarından sıkılmış olabilirsiniz ama belki de bu türden intikam almak istiyorsunuzdur. O halde, Anti Runner ile koşuculara angel olun.
  • Ninja Runner 3D

    Ninja Runner 3D, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir sonsuz koşu oyunu.
  • Crash Bandicoot: On the Run!

    Crash Bandicoot: On the Run! İndir: Candy Crush oyunu ile tanıdığımız King'den sonsuz koşu oyunu
  • Sonic Dash APK

    Sonic Dash APK Android koşu oyunları içerisinde oldukça popüler. Sonsuz koşu ve yarış birleşimi hızlı tempolu mobil oyun, süper eğlenceli.
  • Minecart Runner

    Rafine sonsuz koşu oyunu seven Android kullanıcıları için hazırlanmış sürükleyici bir çalışma.
  • My Little Unicorn Runner 3D

    My Little Unicorn Runner 3D, özellikle kızların oynaması için geliştirilen son derece eğlenceli ve ücretsiz bir Android sonsuz koşu oyunu.
  • Redhead Bandit: Endless Runner

    Redhead Bandit: Endless Runner, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz vahşi batı temalı sonsuz koşu oyunu.