Cytus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
311 TOPLAM İNDİRME
400 MB DOSYA BOYUTU

Cytus oldukça eğlenceli bir müzik oyunudur

Cytus oyun severlere oldukça farklı, bir o kadar da eğlenceli bir müzik tecrübesi yaşatan, Android telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir müzik oyunudur.

Cytus bize çok sayıda farklı parça sunarak bu parçalarla ve ritmle uyumlu olarak belirli dokunmatik eylemleri yapmamızı istiyor. Kilit ekranları için oluşturulan kilitlerin açılma yöntemleri gibi çok farklı hareketleri gerçekleştirmemizi isteyen Cytus reflekslerimizi ve ritm duygumuzu sınamakta.

Cytus bize 94 parça sunuyor ve her parça için farklı oynanış tarzları sunuyor. Aralarında ünlü parçaların da olduğu bu parçalara sık sık yenileri eklenmekte. Cytus'ta parçaların arkaplanlarında hoş ve sanatsal arkaplanlar kullanılıyor. El çizimleri şeklinde olan bu çalışmalar oyunun atmosferine renk katıyor. Kolay bir şekilde oynanabilen oyunda arka arkaya başarılı hareketler yaptığımızda kombolar yakalayabiliyor ve daha yüksek puan elde edebiliyoruz.

Oyun bize 9 farklı zorluk seviyesi sunmakta. Bunun yanında pop, caz, trans, drum & bass gibi farklı müzik türlerinden birini seçebiliyor ve bu tür parçalarla oyunu oynayabiliyoruz. Eğer bu tip müzik oyunlarını seviyorsanız Cytus kesinlikle denemeniz gereken bir Android oyunu.

Can Erdil Şentürk

Cytus

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
396 MB DOSYA BOYUTU

Cytus oldukça yaratıcı yapısıyla bolca eğlence sunan bir müzik oyunudur

Cytus farklı ve yaratıcı bir yapıya sahip, iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinizde oynayabileceğiniz eğlenceli bir müzik oyunudur.

Cytus'ta temel amacımız seçeceğimiz parçalarda ritmle uyumlu olarak ekranda belirli noktalara dokunarak ve parmağımızı belirli yönlerde kaydırarak müzik yapmaktır. Farklı tarzda parçalarda zorluk arttıkça oyunun hızı ve heyecanı da artıyor, bize eşsiz bir tecrübe yaştıyor. Oyunda arka arkaya başarılı bir şekilde notaları seslendirdikçe kombolar yakalıyoruz ve ekstra puanlar kazanabiliyoruz.

Cytus bize çok sayıda parça seçeneği sunmakta. Aralarında ünlü eserlerin de yer aldığı bu parçalara sık aralıklarla yenileri eklenmektedir. Parçaların pop, caz, trans, drum & bass gibi türlere ayrılmış olması ve bizim bu parçaları seçebiliyor oluşumuz oyunun güzel bir yönü.

Cytus'ta parçalar ile müzik yaparken, parçaların arkasında yer alan el çizimi arkaplanlar oyunun atmosferine güzel bir katkıda bulunmakta. 9 farklı zorluk seviyesinin olduğu oyun her seviyeden kullanıcıya hitap ediyor. Eğer mobil müzik oyunlarını seviyorsanız Cytus oldukça eğlenceli bir seçenek olacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MYT Müzik APK

    Myt Müzik APK, MP3 dinlemekten vazgeçemeyenler için en iyi ücretsiz müzik indirme uygulamasıdır.
  • Rocket Player

    Android için en iyi ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Deezer APK

    Deezer APK Android müzik dinleme programıdır. Ücretsiz müzik dinlemek için Deezer Free, çevrimdışı ve reklamsız müzik için Premium, en iyi kalite için HiFi deneyin.
  • Spotify Kids

    Spotify Kids (Android) indirin, çocuğunuz için müzikleri keşfedin. Spotify Kids Android uygulamasında çalma listeleri çocuklara özel!
  • AT Player APK

    AT Player APK İndir Android: Ücretsiz müzik dinlemek, MP3 indirmek için en iyi programlardan biri
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Groovepad APK

    Groovepad APK Android müzik yapma programı arayanlara tavsiyemizdir. Müzik ve beat yapmak için kullanımı kolay harika bir Android uygulaması ve ücretsiz!