Daddy Long Legs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Daddy Long Legs, daha önce türevlerine rastlasak da daha estetik bir beceri oyunu. Oyunda kıllı ve kutu şeklindeki karakterin her iki bacağını ayrı ayrı kontrol ediyorsunuz.

Daddy Long Legs, geçmişte benzer versiyonlarına çok rastladığımız bir beceri oyunu türü. Kıllı ve kuru şeklindeli ana karakterin her iki bacağını ayrı kontrol ettiğiniz bu oyunda amacınız olabildiğince uzak mesafe alabilmek. Bu görev kulağa oldukça basit geliyor olabilir ancak kontrolleri düşünecek olursanız başınıza büyük bir bela almaya hazır olun. En ufak bir hatayla bozulan dengenin telafisi oldukça zor ve bir noktadan sonra zil zurna sarhoş bir insanın çizgi üzerinde yürüme macerasına tanıklık ediyormuş gibi oynuyorsunuz. Havlu attıran zorluk sizin işinizse bu fizik tabanlı oyuna göz atmalısınız.

Kıllı ve Uzun bacaklı bir karakteri kontrol ettiğiniz veya kontrol etmeyi denediğiniz Daddy Long Legs'te her bir adımla birlikte öteki bacağın dengede olduğundan emin olmak zorundasınız. Karakterin bedenine 5 gömlek fazla gelen bacaklar dengede kalmayı çok zor hale getiriyor. Eğer siz hazırsanız sıkıntı yok, ama sizi oldukça zor bir oyunun beklediğini belirtmekte fayda var. Başkaları stres patlamaları yaşarken siz ısrarla oynayanlardansanız bu oyun sizi kendine bağlayacaktır.

Alper Çetiner

Daddy Long Legs

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
21.3 MB DOSYA BOYUTU

Daddy Long Legs, iOS cihazları için fizik tabanlı bir denge/beceri oyunu olarak zorlayıcı oyunlardan hoşlanan kitleye hitap eden ufak bir uygulamadır. Oyunda karakteri dengede tutarak olabildiğince uzağa götürmeye çalışıyoruz.

iPhone'a beceri oyunu tutkunları, yeni kabusunuzla yüzleşin! Daddy Long Legs sadece iki bacaklı bir örümcek olarak sizin becerinizle olabildiğince uzağa ilerlemeyi planlıyor, ancak arkadaşımız biraz dengesiz. Son derece basit görünen, ufak bir oyun olan Daddy Long Legs'de tek dokunmayla karaktere bir adım attırıyoruz, bu işlemi tekrarlayarak olabildiğince uzağa gitmeniz gerekli. Bu kadar basit görünse de oyun içi işler hiç bu şekilde ilerlemiyor!

Bir adımı attığınızda oyunun fiizik motoruna göre diğer ayağınızla dengede kalmanız lazım. İlk adımı atar atmaz diğeriyle arasındaki boluğu hesaplayıp olabildiğince erken adım atmnız gerekli. Eğer çok acele ederseniz dengeniz bozuluyor, geç kalırsanız zaten diğer adımı atamadan iki büklüm yere düşüyorsunuz. Bu tüylü ve uzun bacaklı arkadaşı ilerletmek gerçekten dehşet verici derecede zor.

Android versiyonundan sonra Daddy Long Legs'in iOS'a da gelmesi mobil oyun kategorisinde oyunun ne kadar yoğun ilgi topladığının bir göstergesi. İnsanlar hem oyuna sinir oluyor, hem de  başından kalkamıyorlar. Eğer siz de bu tarz zorlayıcı oyunlardan hoşlanıyorsanız bir örümcek türünden ilham alınmış ismiyle Daddy Long Legs'e bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Oyun ücretsiz olarak herkes için indirilebilir durumda.

Cenk Barkın Us

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Long Legs

    My Long Legs, beceri oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin hoşuna gidecek türden bir yapım.
  • My Daddy, My Christmas

    My Daddy, My Christmas mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Long Jump

    Long Jump, karakteriniz ile birlikte zorlu yolları aşmanızı ve asla yere düşmemenizi amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Long Tube

    Harika vakit sunan bir beceri oyunu
  • Daddy Was A Thief

    Daddy Was A Thief, Android cihazlar için geliştirilmiş başarılı bir kaçma oyunudur.
  • Rolly Legs

    Robotunu hızlandırmak için bacaklarınızı akıllıca kullanın.
  • Dream Daddy

    Onlarca karakterden dilediğinizi yöneterek kendi tarzınızı oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • The Long Drive APK

    The Long Drive APK, çölün kavurucu sıcağı ve tekinsiz yalnızlığına meydan okuyacağınız bir macera oyunudur.