Dama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6,696 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

Dama, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, kaliteli bir dama oyunu.

Dama, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir dama oyunu.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun, mobil cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz en kaliteli dama oyunlarından bir tanesi olarak gösterilebilir. Açıkçası grafik olarak biraz daha cilalanmaya ihtiyacı var fakat oynanış biçimi olarak kesinlikle herhangi bir eksiklik hissettirmiyor.

Dama'nın en fazla öne çıkan özelliklerinden bir tanesi de ister tekli ister iki kişi olarak oynayabilmemize imkan tanıması. Şayet internet bağlantımız yoksa tek başımıza bilgisayara karşı mücadele edebiliriz. Fakat internet bağlantımız varsa arkadaşlarımıza ve diğer dama oyuncularına karşı mücadele etmek çok daha tatmin edici. Oyuncu davet etme seçeneği ile belirli oyuncuları maç yapmaya çağırabiliriz.

Oyunda farklı arayüzler sunuluyor. Ahşap veya klasik tahta tasarımlarından herhangi birini seçip oyuna başlayabiliyoruz. Grafiklere ek olarak ses efektleri de tadında olmuş ve oyun atmosferine kesinlikle olumlu katkıda bulunuyorlar.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Dama, mobil cihazları üzerinde oynayabilecekleri hem kaliteli hem de ücretsiz bir seçenek arayanların mutlaka değerlendirmesi gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dama Elit

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz dama oyunudur.
  • Checkers Online

    Checkers Online, ister arkadaşlarınız isterseniz de oyundaki diğer online oyuncular ile dama oynama keyfi yaşayacağınız ücretsiz bir Android dama oyunu.
  • Checkers 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dama oyunudur.
  • Checkers by SkillGamesBoard

    Checkers by SkillGamesBoard, Android işletim sistemli mobil cihazlardan oynanabilen ve klasik dama oyununu mobil cihazlara taşıyan keyifli bir masa oyunudur.
  • Dr. Checkers

    Dr. Checkers, küçükken mutlaka bir şekilde heves ederek öğrendiğimiz ve bolca oynadığımız dama oyununun Android mobil versiyonu.
  • Türk Daması

    Türk Daması, ülkemizde oynanan dama tarzını Android platformuna taşıyor ve bunu arkadaşlarınızla birlikte oynama imkanını da sunuyor.
  • KlikIt Original

    Zevkli deneyim sunan bir masa oyunu
  • Catan Universe

    Zevkli ve keyifli bir masa oyunu