Damsız Girilmez

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Damsız Girilmez ilginç bir bodyguard simülasyonu oyunudur

Damsız Girilmez ülkemizde Dolmuş Driver gibi başarılı mobil oyunları ile tanınan Gripati tarafından geliştirilmiş yeni ve eğlenceli bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Damsız Girilmez, bir bodyguard simülatörü olarak tanımlanabilir. Oyunda işlek bir barda bodyguard olarak çalışan kaslı bir kahramanın yerine geçiyoruz ve mekanın içinde devam eden eğlencenin baltalanmaması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Damsız Girilmez'in oyun yapısı bize bir kale savunma oyununu hatırlatıyor. Oyunda biz barın kapısında beklerken bara doğru sürekli yeni insanlar yaklaşıyor. Bu insanların hangilerini içeriği alacağımızı seçmemiz gerekiyor. Kadınları ve çiftleri barımıza alırken araya sızan sapları ayıklamamız ve onlara nişan alarak elimizdeki şişe, sopa, tabure ve silah ile onları vurmamız gerekiyor.

Damsız Girilmez tıpkı Dolmuş Driver'da olduğu gibi mizahi diyaloglar ve seslendirmeler içeriyor. Oyunun müziklerine debüyük özen gösterilmiş.

Can Erdil Şentürk

Damsız Girilmez

x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

Damsız Girilmez bir bodyguardı yönettiğinizbir mobil oyundur

Damsız Girilmez, Dolmuş Driver ile büyük başarı yakalayan Gripati tarafından geliştirilmiş bir başka eğlenceli mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir bodyguard simülasyon oyunu olarak tanımlanabilecek Damsız Girilmez'de bir gece kulübünün badyguardlığını yapmaya çalışan bir oyun kahramanı olmaktayız. Oyundaki temel amacımız ise çalıştığımız gece kulübündeki eğlencenin kesintisiz bir şekilde devam etmesini sağlamak. Bu işi gerçekleştirebilmek için de kulübümüze doğru yönlenen ipsiz sapsız yalnız erkekleri ayıklayarak içeri almamamız gerekiyor.

Damsız Girilmez kule savunma oyunlarına benzeyen bir oyun yapısına sahip. Oyunda gece kulübünün kapısında beklerken yapmamız gereken şey kapıya doğru yaklaşan sinsi damsız erkekleri tespit ederek onları fırlattığımız şişe, sopa, tabure gibi eşyalarla durdurmak. Eğer 3 damsız erkeği içeri alırsak oyun sonlanıyor. Başlarda basit olan oyunda ilerledikçe damsız erkekler daha da sinsileşiyor ve işler karışıyor.

"Saplara geçit yok" sloganıyla yayınlanan Damsız Girilmez saf eğlence arayanlara aradıklarını sunacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Smartphone Tycoon

    İş simülasyon oyununda kendi akıllı telefon şirketinizi kuruyorsunuz.
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu