Danger Dodgers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
159 TOPLAM İNDİRME

Danger Dodgers mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Danger Dodgers eğer Flappy Bird gibi zorlu ve heyecanlı beceri oyunlarını seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Danger Dodgers'da reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamızı gerektiren adrenalin dolu bir oyun tecrübesi bizi bekliyor. Oyunda meteorların ardı ardına düştüğü bir dünyaya konuk oluyoruz. Bize düşen görev ise bu dünyadaki canlıları meteorlardan korumak.

Danger Dodgers tek dokunuşla basit bir şekilde oynayabileceğiniz bir oyun; fakat oyunda yüksek puan yakalamak bir hayli zor. Oyunun başlarında küçük meteorlar yavaş bir şekilde düşüyor. Oyunda ilerledikçe daha büyük meteorlar düşmeye başlıyor, ayrıca meteor düşme sıklığı da artıyor. Kazandığımız yüksek puanlar sayesinde farklı kahramanların kilidini açabilmekteyiz. Oyun içinde birçok kahraman seçeneği yer alıyor.

Danger Dodgers ksıa sürede bağımlılığa dönüşebilen bir mobil oyun. Oyunun grafikleri ise göze hoş görünüyor.

Can Erdil Şentürk

Danger Dodgers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
178 MB DOSYA BOYUTU

Danger Dodgers mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Danger Dodgers eğer otobüs, metro veya vapur yolculuklarınızda zaman öldürmek için eğlenceli bir mobil oyun arıyorsanız tavsiye edebileceğimiz br beceri oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Danger Dodgers'da bizi heyecanlı, adrenalin dolu ve zorlu bir oyun tecrübesi bekliyor. Oyunda dünyaya dev meteorların düştüğüne tanık oluyoruz. İnsanlar ve hayvanlar bu meteorlardan kaçmak için çabalıyorlar, biz de onlara yardım ederek hayatta kalmalarını sağlıyoruz.

Danger Dodgers'da temel amacımız gökten sürekli meteor yağarken kahramanımızı yönlendirerek bu meteorların altında kalmamasını sağlamak. Oyunbu kuşbakışı kamera açısıyla oynuyoruz, meteorların düşecekleri yerleri de görebiliyoruz. Fakat oyunun başında meteorlar küçük haldeler ve seyrek bir şekilde düşüyorlar, oyunda ilerlediğimizde ise meteorlar büyüyor ve daha sık bir şekilde üdşüyorlar. Bu nedenle oyunda yüksek puan kazanmak bir hayli zor.

Danger Dodgers'ı tek dokunuşla oynayabiliyorsunuz; fakat oyunda ustalaşmak zaman alabiliyor. Kilidini açabileceğiniz farklı kahraman seçenekleri ve güzel grafikler Danger Dodgers'da sizi beklemekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixel Dodgers

    Pixel Dodgers, retro görselleriyle nostalji yaşatan kaçış oyunu.
  • Joe Danger

    Joe Danger, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Danger Dash

    Danger Dash, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir koşma oyunudur.
  • Danger Mouse: The Danger Games

    Tehlikeli sahnelerin yer aldığı zevkli bir aksiyon oyunu
  • Danger Close

    Low poly grafikli hızlı online PvP oyun
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!