Dark Dayz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Dark Dayz kışbakışı kamera açısıyla oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunudur

Dark Dayz eğer zombi oyunlarını seviyorsanız ve bolca aksiyon içeren bir oyun oynamak istiyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir mobil savaş oyunu

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kuşbakışı savaş oyunu olan Dark Dayz'de zombilerin her köşeyi istila ettiği bir dünyaya konuk oluyoruz. Zombilerin ortaya çıkışının 5 yıl ardından dünya nüfusunun çoğunluğu bu virüse yakalanarak zombiye dönüşmüş, geriye az sayıda sağlıklı insan kalmıştır. Hayatta kalan bu insanlar da güvenli sığınıklar bulsalar da temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek için dışarı çıkmak ve kaynak avlamak zorundak almıştır. İşte biz de bu insanlardan birini yönetiyoruz ve oyunda erzak bulmak için kana susamış zombilerle savaşıyoruz.

Dark Dayz'de kahramanımızı kuşbakışı8 kamera açısından yönetirken zombiler dalgalar halinde bize saldırıyor. Karşımıza 3 farklı türde zombi çıkmakta. Klasik yavaş hareket eden zombilerin yanısıra çevik ve hızlı olan zombiler bize heyecan dolu anlar yaşatıyor. Bunun yanında yavaş hareket eden; fakat bize dokunduklarında büyük hasar veren iri zombiler de karşımıza çıkabiliyor. Bu zombilere karşı farklı silahları kullanabiliyoruz. Ateşli silahların yanında yakın mesafede etkili bıçak ve balta gibi silah seçeneklerine de sahibiz. Ayrıca kendi silahlarımızı da inşa edebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Dark Dayz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Dark Dayz içerisinde bolca aksiyon bulabileceğiniz bir kuşbakışı savaş oyunudur

Dark Dayz adrenalin ve heyecan dolu anlar yaşamanızı garantileyen bir mobil savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz kuşbakışı savaş oyunu olan Dark Dayz'de klasik zombi oyunlarına göre daha taktiksel bir oyun yapısı bizi bekliyor. Oyunda zombilerin ortaya çıkmasının üzerinden 5 sene geçtikten sonra hayatta kalmaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Hayatta kalmayı devam ettirebilmek için sığınağımızdan çıkıp erzak ve silah bulmamız gerkeiyor. Bu iş için de akın akın üzerimize saldıran zombilerle savaşmamız gerekiyor.

Dark Dayz'de kahramanımızı kuşbakışı kamera açısından kontrol ederken dört bir yandan bize saldıran zombilere dikkat etmemiz ve zombilerin bizi öldürmesine izin vermeden görevimizi tamamlamamız gerekiyor. Zombileri yok etmek için pompalı tüfek, makinali tüfek gibi ateşli silahların yanısıra bıçak, balta ve molotof kokteyli gibi silahlar da kullanabiliyoruz. Oyun boyunca kendi silahlarımızı yapabilme imkanımız da var.

Dark Dayz'de farklı türde düşmanlarla karşılaşıyoruz. Standart zombilerin yanısıra hızlı ve çevik zombiler, ağır hareket eden ama yüksek hasar veren iri zombiler karşılaşacağımız düşmanlar arasında.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mini DayZ

    Mini DayZ mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur
  • Apocalypse Pixel

    Apocalypse Pixel hem Minecraft, hem de DayZ benzeri bir piksel FPS oyunu olarak bizlerle buluşuyor. Hem hayatta kalmak, hem inşa etmek daha eğlenceli olamazdı.
  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Hopeless 3: Dark Hollow Earth

    Hopeless 3: Dark Hollow Earth mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dark Slash: Hero

    Dark Slash: Hero, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir savaş oyunu.
  • Hopeless: The Dark Cave

    Hopeless: The Dark Cave, yağdan oluşan sevimli canlıları tehlikeli canavarlardan korumaya çalışacağınız ve oynadıkça bağımlılık yapan bir Android aksiyon oyunudur.
  • Dark Lands

    Karanlık bir atmosferde slahlarınızla rakiplerinizi alt ettiğiniz bu oyunda platform unsurları da bir o kadar heyecan dolu. Windows Phone fenomeni Dark Lands, iOS'tan sonra şimdi de Android'de.
  • Slugterra: Dark Waters

    Slugterra: Dark Waters, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz, ücretsiz bir macera oyunu.