Dark Stories

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME

Çözülmeyi bekleyen onlarca hikayesiyle harika bir bulmaca oyunu

Dark Stories, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz hikaye tabanlı bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz gibi tek başınıza da ilerleyebileceğiniz oyunda farklı hikayelerin içine dalış yapıyorsunuz.

Kaliteli kurgusuyla ön plana çıkan Dark Stories, adından da anlışılacağı üzere korku ve gerilim dolu hikayeleriyle dikkat çekiyor. Oyunda son derece iyi kurgulanmış hikayeleri çözmeye çalışıyorsunuz. Eğlenceli ve kolay bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda yeteneklerinizi de kanıtlamanız gerekiyor. Arkadaşlarınız arasında oynayabileceğiniz oyunda bir anlatıcı yardımıyla hikayeyi öğreniyor ve daha sonra çözümünü düşünmeye çalışıyorsunuz. Gizemi aydınlatmak için farklı soruların cevaplarına da ulaşmanız gereken oyunda tıpkı bir dedektif gibi hissedebiliyorsunuz. Oyunun kuralı gereği arkadaş ortamına hikayeyi anlatan kişi sorulan sorulara sadece evet, hayır ya da alakası yok şeklinde cevap verebiliyor. Eğer hikayeyi anlatan kişi çözüme yeterince yaklaşıldığını düşünürse oyun biter. Arkadaş ortamını canlandıracak zevkli bir oyun olan Dark Stories'i mutlaka indirmelisiniz. Eğer bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız Dark Stories tam size göre diyebilirim. Kaliteli grafikleriyle de dikkat çeken oyunu kaçırmayın.

Dark Stories oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dark Stories

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
426 MB DOSYA BOYUTU

Arkadaş ortamını canlandırabilecek düzeyde bir bulmaca oyunu

Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz keyifli bir hikaye oyunu olan Dark Stories, dedektif gibi çözüme kavuşmayı bekleyen olayların peşinden koştuğunuz bir oyundur. iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor.

Hikaye tabanlı bir bulmaca oyunu olan Dark Stories, içerisinde bulunan gizemli ve korku dolu hikayeleriyle dikkatimizi çekiyor. Mobil oyun olmasın rağmen tıpkı tabu gibi oynayabileceğiniz oyunda farklı hikayerin çözümlerine ulaşmaya çalışıyorsunuz. Arkadaş grubu ile oynayabileceğiniz oyunda bir kişi hikayeyi okuyor ve bir takım sorulara cevap vererek çözümler bulunmaya çalışılıyor. Son derece kısıtlayıcı kurallara bağlı olan oyunda hikayeyi anlatan kişinin cevapları evet, hayır ya da alakası yok ile sınırlıdır. Sadece hikayeyi okuyan kişinin bildiği çözüm ise okunan hikayenin tek mantıklı çözümü olarak kabul edilmektedir. Diğer kişiler bir takım sorular sorarak çözüme ulaşmaya çalışırlar. Eğer anlatıcı çözüme yaklaşıldığını düşünürse de oyun biter. Son derece keyifli bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Arkadaş ortamını canlandıracak zevkli bir oyun olan Dark Stories'i mutlaka indirmelisiniz. Eğer bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız Dark Stories tam size göre diyebilirim.

Dark Stories oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Room Stories: Town Mystery

    Özel dedektif olarak bilinmeyen bölgeleri araştırın.
  • Dark Tales 5: Red Mask

    Dark Tales 5: Red Mask, kasaba işlenen cinayetleri durdurmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Shootout 3D

    Sürükleyici deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Klick Klack

    Eşsiz kurguya sahip bir bulmaca oyunu
  • Puzzle Fuzzle

    Zorlu ve renkli bir bulmaca oyunu
  • Basket Throw

    Harika bir arcade oyunu
  • Rope Around

    Harika deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Tako Bubble

    Zorlu bölümlerin yer aldığı bir bulmaca oyunu