Darkness and Flame 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
6.3 MB DOSYA BOYUTU

Ürkütücü mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için mücadele edeceğiniz sürükleyici bir oyunudur.

Hem Android hem de iOS sürümleri sayesinde farklı platformlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz Darkness and Flame 2, esrarengiz olayların peşine düşerek sır perdesini aralamak için mücadele edeceğiniz ve yeni yerler keşfederek zorlu görevler üstleneceğiniz benzersiz bir oyundur.

İlginç senaryosu ve macera dolu bölümleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, birbirinden zor bulmaca ve eşleştirme bölümlerinde yarışarak çeşitli ipuçlarına ulaşmak ve olaylardaki gizemi çözmek için çaba sarf etmektir. Oyunda, genç bir kızın başından geçen esrarengiz olaylardan bahsedilmektedir. Bu olayları araştırarak yeni yerler keşfedecek ve bulmacaları yaparak olaylardaki gizemi çözebileceksiniz. Kayıp objeleri ve gizli nesneleri bularak dikkatlice ilerlemeli ve sır perdesini aralayarak seviye atlamalısınız.

Oyunda 40’dan fazla birbirinden zorlu bulmaca ve eşleştirme yer almaktadır. Ayrıca bölüm atladıkça keşfedeceğiniz onlarca yeni mekan ve ipucu bulunmaktadır. Macera oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan Darkness and Flame 2 ile sizde sürükleyici bir senaryoda rol alarak eğlenceye doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Darkness and Flame 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
864.4 MB DOSYA BOYUTU

Ürkütücü mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için mücadele edeceğiniz sürükleyici bir oyunudur.

Mobil platformda macera oyunları arasında boy gösteren ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Darkness and Flame 2, ürkütücü mekanlarda dolaşarak etrafta gerçekleşen gizemli olayları inceleyeceğiniz ve sır perdesini aralayarak şüpheli karakterlerin izini süreceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Sürükleyici hikayeleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken, birbirinde zor ve düşündürücü bulmacalar çözerek çeşitli ipuçları toplamak ve esrarengiz olayları araştırmaktır. Genç bir kızın başına gelen ilginç bir olaydan yola çıkarak incelemeler yapacak ve olaylardaki gizemi çözmek için mücadele edeceksiniz. Ayrıca yeni yerler keşfederek farklı karakterlerle karşılaşacak ve birçok şüpheli adayıyla tanışacaksınız.

Oyunda onlarca zorlu bulmaca ve eşleştirme bölümü yer almaktadır. Ayrıca esrarengiz olayların gerçekleştiği birçok farklı mekan bulunmaktadır. Bu mekanları keşfederek ihtiyacınız olan ipuçlarını toplayabilir ve şüphelilerin izini sürebilirsiniz.

Android ve iOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Darkness and Flame 2, ücretsiz olarak sunulan ve geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen oldukça popüler bir oyundur.  

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Darkness and Flame 4 APK

    Sürükleyici bir bulmaca oyunu olan Darkness and Flame 4 APK kitlesini artırmaya devam ediyor.
  • Blade Bound: Hack'n'Slash of Darkness Aksiyon RPG

    Farklı savaş stilleri oluşturabileceğiniz ve onlarca farklı karakteri kullanarak aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Aralon: Forge and Flame

    Aralon: Forge and Flame kaliteli bir mobil RPG oyunudur
  • Mysteries and Nightmares

    Gizli nesneleri bulmak için macera dolu bir serüvene atılacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Moon and Sword

    Gerçek zamanlı rol oyunu oynayacağız.
  • Mortimer Beckett and the Book of Gold

    Dedektif olarak olayları çözeceğiz.
  • My Beauty Spa: Stars and Stories

    Kuaför salonu açacağız.
  • Leo and Tig

    Büyülü bir ormanda ilerlemeye çalışacağız.