Darkstone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
241 MB DOSYA BOYUTU

Darkstone ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android oyunudur

Darkstone ilk olarak 1997 yılında yayınlanmış klasik bilgisayar oyununun Android akıllı telefon ve tabletler için yeniden yayınlanmış versiyonudur.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunu olan Darkstone Uma adlı fantastik topraklarda geçen bir hikayeyi konu alıyor. Şeytani niyetlere sahip olan Lord Draak insanlığı yok etme amacı için harekete geçmiş, önüne çıkan herşeyi yakıp yıkmaya başlamıştır. Biz de Lord Draak'ı durdurabilmek için yola çıkan ve insanlığın son umudu olan kahramanları kontrol ederek hikayeye dahil oluyoruz.

Darkstone karşımıza yüzlerce düşman çıkarken derin zindanları keşfediyoruz ve heyecan dolu bir maceraya atılıyoruz. Oyunda birçok farklı silah toplayabildiğimiz gibi yeteneklerimizi ve büyülerimizi oyunda ilerledikçe geliştirebiliyor, daha güçlü düşmanlarla yüzleşebiliyoruz.

Darkstone bize 8 farklı kahraman sınıfı sunuyor. Farklı yeteneklere sahip kahramanlar bize farklı oynanış sunuyor ve oyunu tekrar oynadığımızda yeni bir tecrübe yaşamamızı sağlıyor. Uzun saatler süren bir oynanış sunan Darkstone eğer bu türde oyunları seviyorsanız deneyebileceğiniz güzel bir seçenek.

Can Erdil Şentürk

Darkstone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Darkstone ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Darkstone iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Darkstone ilk olarak bilgisayarlarımıza 1997 yılında çıkış yapmış olan bir RPG oyunuydu. Bu klasik RPG efsanesinin mobil cihazlara uyarlanmış yeni sürümü bize uzun saatler süren bir eğlence vaad ediyor. Darkstone'da hikate fantastik bir dünya olan Uma topraklarında geçiyor. Uma toprakları Lord Draak adlı bir şeytan hizmetkarları tarafından tehdit edilmektedir. Lord Draak'ın kontrolünde olan birlikteler Uma çapında terör yaratırken yoluna çıkan herşeyi yakıp yıkmaktadırlar. Biz ise bu ortamda masum insanların son umudu olarak Lord Draak karşısına çıkan kahramanları kontrol ederek hikayeye dahil oluyoruz.

Darkstone'da maceralarımız bizi zindanların karanlık derinliklerine sürüklerken yüzlerce farklı düşmanlarla karşılaşıyoruz. Zindanları keşfederken yeni silahlar bulabiliyor ve daha güçlü düşmanlarla yüzleşebiliyoruz.Oyunda ilerledikçe kahramanımız yeteneklerini ve büyülerini geliştirebilmekteyiz.

Darkstone'da bize 8 farklı kahraman sınıfından birini seçebilme imkanı verilmekte. Bu kahramanlar sahip oldukları farklı yetenekler sayesinde bize farklı oynanışlar sunuyor. Bu sayede oyun kendini tekrar oynatabiliyor.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu