Darts of Fury

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME

Gerçek oyunculara karşı yarışın.

Darts of Fury, mobil platformda en çok oynanan masa tenisi oyunu Table Tennis Touch’ın geliştiricilerinin imzasını taşıyan dart oyunu. Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz çok oyunculu, farklı modlar sunan ve kaliteli grafiklere sahip aynı zamanda da ufak boyutlu dart oyunu arıyorsanız tavsiye ederim.

Mobil platformda fazla sayıda dart oyunu yok; olanlar da gerçek oyunculara karşı mücadele etme, liglerde yarışma şansı vermiyor. Ayrıca oynanış olarak gerçekten çok uzaklar. Tüm Android telefon veya tabletlerde akıcı oynanış sunan Darts of Fury ise hem grafiksel hem de oynanış olarak kalitesini ortaya koyuyor. Basit kaydırarak atma mekaniği, interaktif dart tahtaları, dart arenaları, kişiselleştirme seçenekleri ile beğenimi kazanan dart oyununda sadece gerçek oyuncular rakipleriniz oluyor. Liglerde klasik ’01 oyunu heyecanını yaşayabilir veya tur bazlı süreye karşı oynamayı seçebilirsiniz.

Erkan Calp

Darts of Fury

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
179 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek dart oyuncularıyla tanışın.

Darts of Fury, iPhone ve iPad’de ücretsiz oynayabileceğiniz üst seviye grafiklere sahip multiplayer dart oyunu. Dünya genelinde rastgele seçilen dart oyuncularıyla liglerde mücadele etme heyecanını yaşatan, isterseniz tur bazlı süreye karşı yarışmaya da girebildiğiniz 10/10 dart oyunu.

iOS’u geçelim mobil platformda karşılaştığım en iyi grafiklere, en gerçekçi oynanışa, en zengin içeriğe sahip dart oyunu diyebilirim. Basit kaydırarak atma mekaniği küçük ekranlı iPhone’da da büyük ekranlı iPad’de de oynarken keyif almanızı sağlıyor. Hata kabul etmeyen klasik ’01 oyunu ile salisenin önem kazandığı Round The Clock, oynanabilir modlar arasında yer alıyor. Liglerde yapay zeka yerine gerçek oyunculara karşı müsadele ettiğinizden oyuna daha fazla bağlanıyorsunuz. Maç kazandıkça gelen XP ile daha iyi dartlar satın alabiliyorsunuz ki; ilerledikçe rakiplerinizin de seviyeleri yükseldiğinden zaten yapmak zorundasınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Darts!

    Dünyanın dört bir yanından dart oyuncuları sizi bekliyor.
  • Darts Match 2

    Darts Match 2, Android cihazlarınızda online oynayabileceğiniz ücretsiz dart oyunu.
  • PDC Darts Match

    Heyecan dolu Dart maçları yapabileceğiniz eğlenceli bir spor oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Baseball Fury

    Zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu
  • Darts Match

    Darts Match, harika grafiklere ve sorunsuz oynanış yapısına sahip olan ücretsiz ve eğlenceli bir Android dart oyunudur.
  • Kings of Soccer

    Yıldızların buluştuğu multiplayer futbol oyunu
  • World of Tennis: Roaring '20s

    Tenisin altın çağı 1920'lere gidiyoruz.
  • Chennai Super Kings Battle Of Chepauk 2

    Heyecan dolu kriket maçlarının yer aldığı eğlenceli bir spor oyunu olarak ön plana çıkıyor.