Dawn Break -Night Witch-

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli ve eğlenceli bir mobil aksiyon oyunu

Dawn Break, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu ve eğlenceli bir mobil aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Karanlık ve fantastik bir atmosfere sahip olan oyunda aksiyon dolu savaşlara dahil oluyor ve galip gelmek için mücadele ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu olan Dawn Break, fantastik atmosferi ve sürükleyici etkisiyle dikkatimizi çekiyor. Karakterlerinizi son derece iyi kontrol etmeniz gereken oyunda diğer oyunculara meydan okuyorsunuz. Becerilerinizi de sonuna kadar sınamanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Rol yapma oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Dawn Break, telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Basit kontrolleri ve eşsiz atmosferiyle de ilgi çeken oyunda karakterlerinizi güçlendirmeniz gerekiyor. 

Dawn Break oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dawn Break -Night Witch-

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
773 MB DOSYA BOYUTU

Beğenerek oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu

Dawn Break, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor. Aksiyon dolu sahneleriyle ön plana çıkan oyunda mücadele ediyor ve rakiplerinizi alt etmeye çalışıyorsunuz.

Beğenerek oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu olan Dawn Break, fanstastik atmosferi ve sürükleyici etkisiyle karşımıza çıkıyor. Mücadele gücü bir hayli yüksek savaşlara katılabileceğiniz oyunda diğer oyunculara meydan okuyor ve galip gelmek için mücadele ediyorsunuz. Basit kontrolleriyle de ön plana çıkan oyunda farklı karakterleri kontrol edebiliyorsunuz. Karakterlerinizi son derece iyi kontrol etmeniz gereken oyunda becerilerinizi de sonuna kadar sınamanız gerekiyor. Rol yapma oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Dawn Break, telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Dawn Break oyununu sakın kaçırmayın.

Dawn Break oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dawn Break -Origin-

    Çok sayıda mücadele içeren destansı macera yolculuğu
  • Dawn Break: The Flaming Emperor

    Ünlü YouTuber'ların incelediği, büyük Japon ses sanatçılarının seslendirdiği aksiyon RPG oyunu
  • Dawn Break II

    Gerçek zamanlı aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Ice and Fire: Dawn Break

    Gerçek zamanlı aksiyon-RPG deneyimi yaşayacağız.
  • Broken Dawn Plus

    Broken Dawn Plus, virüsün etkisiyle mutanta dönüşmüş insan ve hayvanlarla savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • LifeAfter: Night falls

    Hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir mobil aksiyon oyunu
  • Dawn of the Breakers

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Prison Escape APK

    Prison Escape APK, hapishaneden kaçış dizisi Büyük Kaçış'a dayanan macera oyunu. Prison Break mobil oyunu Android telefonlar için ücretsiz!