Dawnbringer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
685 TOPLAM İNDİRME
367 MB DOSYA BOYUTU

Dawnbringer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Dawnbringer mobil cihazlar için Subway Surfers gibi başarılı oyunlar geliştirmiş Killo tarafından yayınlanmış açık dünya tabanlı bir RPG oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Dawnbringer kolay kontrolleri güzel bir görünümle birleştiriyor. Dawnbringer'da Mourngard adlı fantastik dünyaya konuk olmaktayız. Oyunumuzun kahramanı ise şeytani güçler tarafından istila edilmiş bu dünyayı kurtarabilmek için kendi kardeşiyle savaşmak zorunda kalıyor. Biz de ona bu mücadelesinde yardımcı oluyoruz.

Dawnbringer'da görevleri alarak tamamlamaya çalışırken düşmanlarımızla çarpışıyoruz. Bu görevleri tamamladıkça ve düşmanları yok ettikçe tecrübe puanı kazanmaktayız ve bu sayede kahramanımızı geliştirerek ona yeni yetenekler kazandırabilmekteyiz. Ayrıca oyunda bolca silah ve zırh gibi ekipman seçeneği de mevcut

Dawnbringer'ın oynanışı düşmanlara zamanında saldırma ve zamanında düşman saldırılarından kaçma üzerine kurulu. Bu işleri gerçekleştirebilmek için ise parmağımızı ekranda belirtilen yönde sürüklememiz gerekli.

Can Erdil Şentürk

Dawnbringer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
416 MB DOSYA BOYUTU

Dawnbringer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Dawnbringer güzel grafiklere sahip olan bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Dawnbringer, Subway Surfers gibi oyunlarıyla tanıdığımız Kiloo'nun elinden çıkmış bir başka oyun. Açık dünya yapısına sahip olan Dawnbringer'da iki kardeş arasındaki savaş konu alınıyor. Mourngard adlı fantastik dünyaya konuk olduğumuz oyunda kahramanımız bu dünyayı şeytani güçlerin istilasından kurtarmaya çalışıyor; fakat bu işi gerçekleştirebilmesi için kardeşi ile savaşması gerekiyor. Biz de kahramanımızı kontrol ederek bu savaşa katılıyoruz.

Dawnbringer'da gerçek zamanlı bir savaş sistemi mevcut. Oyunda düşmanlarımızla savaşırken parmağımızı ekranda sürükleyerek saldırıyoruz ve bize gelen saldırılardan aynı şekilde kaçıyoruz. Oyunun savaş sistemi genel olarak doğru zamanlamayı yakalama üzerine kurulu. Oyun boyunca farklı düşmanlar ve dev bölüm sonu canavarları karşımıza çıkıyor. Bu düşmanları yok ederek görevleri tamamlıyoruz ve kahramanımızı geliştiriyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu