Dawnlands APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
150 MB DOSYA BOYUTU

Açık dünya hayatta kalma oyunu olan Dawnlands APK'da, ülkenizi inşa edin ve arkadaşlarınızla yolculuğa çıkın.

Açık dünya hayatta kalma oyunu olan Dawnlands APK'da, eski bir diyarı keşfedin ve hayatta kalmanın yollarını arayın. İçerisinde bulunduğunuz devasa dünyayı keşfederken malzemeler toplayın ve silahlar yapın. Silahları ilk önce yapmak ve kullanıma hazır hale getirmek sizin için en iyi seçim olacaktır. Çünkü Etraftaki tehditlerden ve zorlu düşmanlardan, ancak silah yaparak kurtulabilirsiniz. 

Hayal edebileceğiniz bir dünya inşa edin. İçerisinde bulunduğunuz bu diyarın kurtarıcısı olun ve tehfitlere karşı dikkatli olun. Arkadaşlarınızla da oynayabildiğiniz Dawnlands'ta, 4 kişilik gruba kadar birlikte oynayabilirsiniz. 

Dawnlands APK İndir

Oyunda birçok zanaat malzemesi bulunuyor. Bu malzemelerle, evinizi inşa edin ve tasarlayın. 100'den fazla malzeme ile birlikte, silah, kıyafet ve gerekli olan aletleri üretin. Ayrıca, yeni tariflerin kilidini açın ve daha iyi şeyler üretme şansına sahip olun.

Dawnlands APK'da, arkadaşlarınızla birlikte ekipler kurabilirsiniz. Arazileri beraber keşfederek, çeşitli düşmanlarla savaşabilirsiniz. Kendi evinizi ve dünyanızı oluşturarak, Dawnlands evreninin savaşçısı olun. Arkadaşlarınızın veya açık dünyadaki insanların ülkelerini ziyaret edin ve birlikte maceralara atılın.

Siz de Dawnlands APK indirerek, hayatta kalmanın yollarını arayın ve karakterinizi güçlendirin. Yeni silahlar ve kıyafetler alarak, her daim güçlü ve yenilmez bir şekilde ayakta kalın.

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Horrorfield APK

    Horrorfield APK Android korku oyunlarından. Seri katilden kaçmaya çalışıyorsunuz ancak seri katilin de yerine geçebiliyorsunuz. Multiplayer korku oyunu ücretsiz!
  • Jurassic Survival APK

    Jurassic Survival APK, dinozorlarla savaştığınız, adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu. Jurassic Survival oynaması ücretsiz!
  • Grim Soul APK

    Grim Soul APK Android MMORPG oyununda canavarlar, cadılarla savaşıyor, karanlık zindanlara giriyor, ortaçağ dünyasında hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Battlelands Royale APK

    Battlelands Royale APK, PUBG Mobile ve benzeri oyunları sevenler için öneririz. Android için battle royale oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Arena Breakout APK

    Arena Breakout APK Tencent tarafından geliştirilmiş olan, birinci şahıs açısından oynanan aksiyon ve hayatta kalma temalı bir mobil oyundur.
  • Last Pirate APK

    Last Pirate APK Android macera oyununda ıssız adada hayatta kalma mücadelesi veren bir korsanın yerine geçiyorsunuz.
  • Ocean Is Home APK

    Ocean Is Home APK Android oyununda ıssız adada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Adada hayatta kalma oyunu ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Ocean Nomad APK

    Ocean Nomad APK adada hayatta kalma oyunları sevenler için tavsiyemizdir. Hayatta kalma simülatöründe sal barınağımız ve köpek balıklarıyla mücadele ediyoruz.