Days Bygone

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Kalenizi düşman askerlerinin işgalinden korumak için aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarsan sorunsuz bir şekilde erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Days Bygone, çeşitli savaş aletleri ve ölümcül silahlardan yararlanarak kalenizi düşman birliklerinin işgalinden korumak için mücadele edeceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı özelliklere ve savaş aletlerine sahip onlarca karakter arasından dilediğinizi seçerek kalenizi savunmak ve düşmanlarınızı etkisiz hale getirerek ganimet kazanmaktır. Düşman askerlerinin kalenize yaklaşmasına izin vermemeli ve tamamını öldürerek seviye atlamalısınız.

Bu sayede yeni savaşçıların ve silahların kilidini açabilirsiniz.

Oyunda savaşlarda size yardım edecek 20 güçlü karakter ve düşman ordularını tek hamlede yok edebileceğiniz 15 özel büyü çeşidi bulunmaktadır. Ayrıca ganimet topladıkça erişeceğiniz onlarca silah yer almaktadır.

Aksiyon oyunları arasında yer alan ve 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen Days Bygone, sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyundur.

 

Doğukan Çağlakpınar

Days Bygone

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
141.1 MB DOSYA BOYUTU

Kalenizi düşman askerlerinin işgalinden korumak için aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Kalabalık canavar ordularına ve dev yaratıklara karşı kalenizi savunarak aksiyon dolu anlar yaşayacağınız ve düşman birliklerini öldürmek için mücadele edeceğiniz Days Bygone, mobil platformda aksiyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir yapımdır.

Basit ama eğlenceli grafikler ve ses efektleri ile donatılan bu oyunda amaç, farklı özelliklere ve silahlara sahip savaş kahramanlarını kontrol ederek kalenizi işgal etmek isteyen düşman birliklerine karşı savaşmak ve düşmana geçit vermemek işçin mücadele etmektir.

Setlerin arkasında durarak karşından gelen düşman askerlerine ateş ederek size yaklaşmadan tamamını öldürmeli ve görevleri tamamlayarak yeni bölümlerin kilidini açmalısınız. Oyunu çevrimdışı özelliği sayesinde internet bağlantısına ihtiyaç duymadan her an oynayabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Oyunda düşman birliklerini toplu olarak yıkabileceğiniz 15 farklı büyü ve onlarca silah bulunmaktadır. Ayrıca kalenizi savunurken yardım alacağınız 20 farklı kahraman yer almaktadır.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Days Bygone ile sizde kalenizi savunmak için aksiyon dolu savaşlar yapabilir ve yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • School Days

    Sıra dışı bir okul yaşantısı geçireceğiniz ve maceraya doyacağınız eşsiz bir oyundur.
  • 100 DAYS

    Farklı karakterler ve silahlar ile zombilere karşı savaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Ending Days

    Eşsiz özelliklere sahip onlarca savaş kahramanını yöneterek aksiyona doyacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Star Knight

    Türlü engelleri aşarak aksiyon dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyundur.