DDTAN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
242 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

DDTAN, popüler tuğla kırma oyununun yedincisi olarak Android platformunda yerini alıyor.

DDTAN, neon stili görselleriyle dikkat çeken tuğla kırma oyununun yedincisi olarak karşımıza çıkıyor. Serinin diğer oyunlarında olduğu gibi topumuzla tuğlaları kırmaya çalışıyoruz ancak bu sefer hızlı olmamız gerekiyor.

Açıyı ayarlayıp topu fırlatmaya neticesinde de tuğlaları kırmaya dayanan beceri oyununda amaç tuğlaları 10’a ulaşmadan kırmak. Oyun alanının farklı noktalarında çıkan tuğlaların üzerindeki sayılara dikkat ederek önceliğimizi vermemiz gerekiyor. Her ıskalama tuğlanın üzerindeki sayıyı artırdığından es geçme lüksümüz yok.

Süreye karşı oynadığımız oyunda oynanış çok basit. Tuğlaları kırmak için tek yaptığımız topun yönünü daha da doğrusu açısını ayarlayıp bırakmak. Süre bitmeden ne kadar çok tuğla kırarsak o kadar puan kazanıyor, puanlarımızla da farklı topların kilidini açıyoruz.

Erkan Calp

DDTAN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

DDTAN, neon görselleriyle içerisine çeken tuğla kırma oyunu.

DDTAN, tuğla kırma oyunuyla ünlenen 111 yüzde’nin yedinci oyunu. Serinin tüm oyunları gibi ücretsiz ve hem iPad hem de küçük ekranlı iPhone’da rahat oynanış sunuyor. Bu sefer amacımız tuğlaları 10’a ulaşmak yok etmek. Son derece çevik olmamız, ıskalamamız gerekiyor.

Oyun alanında üzerlerinde sayı bulunduran tuğlaları kırarak ilerliyoruz. Tuğlaları kaç atışta kıracağımız üzerlerindeki sayıdan belli oluyor ancak buradaki ince nokta hiçbirinde 10 yazmaması. Tuğlaları topumuzla yok ederken ekranın tüm köşelerine ulaşmamız gerekiyor. Iskaladığımız her tuğla sayısını artırdığından olduğundan fazla ıskalarsak süremiz olmasına karşın oyuna veda ediyoruz.

Neon grafikleriyle içerisine çeken oyunun kontrol sistemi basit ancak ilerlemesi zor. Tuğlaları yok etmek için üzerlerine hedef alıp açıyı ayarladığımızdan emin olduğumuzda bırakmamak kafi oluyor ancak daha önce de dediğim gibi ıskalama lüksü verilmiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!