Dead Ahead: Zombie Warfare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
184 TOPLAM İNDİRME

Dead Ahead: Zombie Warfare, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir tür aksiyon oyunudur.

Dead Ahead: Zombie Warfare, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir hayatta kalma oyunudur. 

Zombi oyunlarını artık her gün görüyoruz; ancak bunların arasından farklı ve eğlenceli olanlarını bulmak çok zor. Fakat Dead Ahead: Zombie Warfare, diğer oyunların arasından çıkıp kendini belli etmeyi başarıyor. Tamamen aksiyona dayalı olmayan, hayatta kalmak için çabaladığımız sırada küçük stratejiler de yapmamızı gerektiren yapısıyla dikkatleri çeken oyun, sunduğu çeşitlilikle de bir hayli beğeni topluyor.

Oyuna bir okul otobüsünün içinde başlıyoruz. Her bölümde otobüsümüzün karşısına bir engel çıkıyor ve bunu geçmeye çalışıyoruz. Bu engel kimi zaman bir barikat kimi zaman da zombi sürüsü olabiliyor. Onları yok etmek için ekranın hemen altında yer alan özelliklerimizden birini kullanıyoruz. Bu özellikleri kullanırken de doğru zaman ve yerde kullanmaya özen gösteriyoruz. Böylece ortaya ilerlemesi ve oynaması bir hayli güzel bir oyun çıkıyor. Eğer kendinize zombi temalı bir yapım arıyorsanız, kesinlikle göz atabilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

Dead Ahead: Zombie Warfare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
201 MB DOSYA BOYUTU

Dead Ahead: Zombie Warfare, iOS işletim sistemi üzerinde denenebilecek bir tür zombi hayatta kalma oyunudur.

Dead Ahead: Zombie Warfare, iPhone ve iPad üzerinde oynanabilen bir hayatta kalma zombi oyunudur. 

Dünya yine bir zombi istilası altında ve siz de karavanınıza atlamış, hepsinden kaçmaya çalışıyorsunuz. Bunu yaparken karşınıza tonlarca zombi ve çok farklı barikatlar çıkıyor. Oyun boyunca amacınız, bu barikatları yıkmak, zombileri öldürmek ve ulaşmak istediğiniz yere gidene kadar her yolu denemek. Bu yollar her bölümle birlikte değişiyor ve her seferinde farklı farklı yollarla zombileri ve engelleri geçmeyi deniyorsunuz. 

Oynanış olarak biraz farklı olan Dead Ahead: Zombie Warfare'de, arabamızı bir noktaya çekiyor ve üzerimize gelen akınlardan kurtularak hayatta kalmaya çalışıyoruz. Bunun için ekranın hemen altında bulunan özel güçlerden birine basıyor ve bu engelleri aşmaya çalışıyoruz. Eğer bunlar da işe yaramazsa, kendimiz arabamızın üzerine çıkıp ateş de edebiliyoruz. Oynanış olarak bir hayli farklı ve eğlenceli olan Dead Ahead: Zombie Warfare'a kesinlikle göz atılabilir.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DEAD WARFARE: Zombie

    DEAD WARFARE: Zombie, Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan zombi temalı FPS oyunu.
  • Dead Ahead

    Dead Ahead farklı ve eğlenceli bir kaçış oyunudur
  • Zombie Call: Dead Shooter FPS

    Zombie Call: Dead Shooter FPS bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunu
  • DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak

    DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Dead Strike 4 Zombie

    Dead Strike 4 Zombie, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Zombie Massacre - Walking Dead

    Zombie Massacre - Walking Dead zombilerin arasına daldığımız bir FPS oyunudur
  • Dead Forest Zombie Deer Hunter

    Dead Forest Zombie Deer Hunter, Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz heyecan dolu bir zombi oyunudur.
  • Zombie West: Dead Frontier

    Az cephaneyle zombi ordusunu temizlemelisiniz.