Dead Crossing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
30.7 MB DOSYA BOYUTU

Dead Crossing'de aracımıza atlayarak zombilerden kurtulmaya çalışıyoruz

Dead Crossing yarış ve aksiyonu birleştiren heyecan dolu bir mobil zombi oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Dead Crossing'de araçlar konusunda yetenekli bir mekaniği yönetiyoruz. Kahramanımız başına ne geldiğini hatırlayamadığı bir şekilde büyük bir baş ağrısıyla uyanmıştır. Pencereden dışarı baktığında ise kıyamet gününün geldiğine tanık olmuştur; çünkü şehir zombiler tarafından istila edilmiştir ve korkunç bir harabeye dönmüştür. Tam o anda birkaç zombi yaşayan birinin kokusunu aldıkları için kanla kaplı başlarını kahramanımıza doğru döndürmüştür. Kısa bir süre içerisinde kahramanımıza doğru kudurmuşçasına koşturan zombiler kahramanımızın etrafını kuşatmıştır. Bizim ise garajdaki araca yetişecek kadar zamanımız olmuştur. Artık kaybedecek zamanımız yoktur ve yapmamız gereken bir yandan gaza asılmak, diğer yandan da zombilere ateş ederek kurtuluşa doğru yol almaktır.

Dead Crossing'de bir yandan araç sürme yeteneklerimizi konuşturuyoruz diğer yandanda zombilere ateş ederek nişan alma yeteneklerimizi sınıyoruz. Oyunda aracımızı farklı türde silahlarla donatabilmekteyiz. Kurtuluşa olan yolculuğumuzda 3 farklı ortamı ziyaret etmekteyiz. Oyunda kullandığımız aracı da değiştirebilmekteyiz. Bize 8 farklı araç seçeneğinin verildiği oyunda aracımıza nitro da ekleyebiliyor ve geçici olarak hız artışı sağlayabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Crossing Dead

    Zombi istilasına uğrayan bir şehri kurtarmak için mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Railroad Crossing

    Railroad Crossing her ne kadar simülasyon oyunu olarak lanse edilse de aslında o bir beceri oyunu.
  • THE DEAD: Beginning

    THE DEAD: Beginning bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunudur
  • THE DEAD: Chapter One

    THE DEAD: Chapter One bolca aksiyon ve gerilim içeren bir mobil oyun
  • Fear the Walking Dead

    Fear the Walking Dead, The Walking Dead kadar popüler zombi dizisinin resmi mobil oyunu.
  • Dead Effect 2

    Dead Effect 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak

    DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak, iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.
  • Dead Strike 4 Zombie

    Dead Strike 4 Zombie, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.