Dead Defence

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
273 TOPLAM İNDİRME
119 MB DOSYA BOYUTU

Dead Defence heyecan dolu bir kule savunma oyunudur

Dead Defence Android cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ve stratejik yapısıyla ön plana çıkan bir kule savunma oyunudur.

Dead Defence'de herşey birkaç ay önce bilinmeyen bir kaynaktan gezegen geneline yayılan bir virüs ile başlıyor. Bu tanımlanamayan virüs insanları kısa süre içerisinde kontrolü altına alıyor ve onları birer benliksiz etobura çeviriyordu. Virüs nedeniyle kendini kaybeden insanlar tamamen bilinçsizce hakereket ederek sağlıklı insanlara saldırıyor ve dehşet saçıyordu. Bilim adamlarının bu virüsü durdurmak için yaptığı çalışmalar başarısız olmuş, hatta virüs daha da güçlenmiş ve işler tamamen kontrolden çıkmıştır. İşte biz bu karanlık durumda insanları kurtarmak için özel birliklere komuta eden bir kumandanı yönetiyoruz.

Dead Defence klasik kule savunma dinamiklerini bizlere sunarken bu türe güzel eklentiler yapıyor. Oyunda üzerimize akın akın saldıran yaratıkları savaş alanına yerleştireceğimiz savunma kuleleriyle durdurmaya ve üssümüzü korumaya çalışıyoruz. Bu iş için fakrlı özelliklere sahip savunma birimleri kullanabilmekteyiz ve yaratıkları öldürdükçe sahip olduğumuz birimleri geliştirebilmekte ve daha etkili hale getirebilmekteyiz.Oyunu renkli kılan öğe ise heyecan dolu bölüm sonu canavarı savaşları.

Dead Defence oldukça kaliteli garfikleri de kullanıcılara sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Dead Defence

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
121 MB DOSYA BOYUTU

Dead Defence ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur

Dead Defence stratejik karar alma yeteneklerinizi sınayacak olan ve iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur.

Dead Defence'de bütün olaylar tanımlanamayan bir kaynaktan yayılan bir virüs ile başlıyor. Bu virüs kısa süre içerisinde bütün gezegeni etkilemiştir. Virüs ile temas eden insanlar bilinçlerini kaybetmekte ve insan eti peşine düşmektedirler. Bilim adamları bu dehşet verici virüsü durdurmak için çabalamış olsalar da bu çabaları işe yaramamış ve hatta virüsün daha da güçlenmesine neden olarak durumu kötüleştirmiştir. Artık insanoğlunun kalan sağlıklı üyeleri soylarının tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştır. Biz bu karanlık ortamda oyuna dahil olarak insanoğlunun son savunma birliklerini yönetiyoruz ve insanoğluna bir çıkış yolu bulmaya çalışıyoruz.

Dead Defence grafik olarak oldukça kaliteli bir oyun. Oyunda birliklerimiz ve bize saldıran yaratıklar oldukça detaylı görünmekte. Dead Defence'de üzerimize yaratıklar akın akın saldırırken savunma birimlerimizi inşa etmeli ve bu birimleri stratejik olarak konumlardırarak yaratıkları durdurmalıyız. Bize farklı yeteneklere sahip birimler sunulmakta ve bu birimleri yaratıkları yok ettikçe geliştirebiliyoruz ve daha etkili hale getirebiliyoruz.  Oyunda yüksek heyecan sunan bölüm sonu canvarı savaşları da yer alıyor.

Dead Defence strateji oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidecek bir mobil oyundur.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nova Defence

    Nova Defence bol aksiyon dolu bir kule savunma oyunudur
  • Space Defence

    Space Defence, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Samurai vs Zombies Defence 2

    Samurai vs Zombies Defence 2, samurai olarak köyünüzü zombi saldırılarına karşı koruduğunun oyunun ikinci sürümü.
  • DEAD 2048

    2048 tabanlı zombili kule savunma oyunu
  • TO:WAR

    TO:WAR, Android telefonda oynanabilir kule savunma (tower defence) oyunu.
  • Flappy Defense

    Flappy Defense ilginç bir tower defence oyunudur
  • The Walking Dead: March To War

    The Walking Dead: March To War, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz strateji oyunu.
  • App Defence Antivirus

    App Defence Antivirus sayesinde Android tablet ve akıllı telefonlarımızı zararlı yazılımlara karşı koruyabiliyoruz.