DEAD EYES

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

DEAD EYES, ücretli olmasına rağmen Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz en başarılı zombi oyunlarından bir tanesi.

Dead Eyes, her ne kadar isminden dolayı korkutucu bir oyun gibi gözükmesine rağmen aslında son derece heyecanlı ve oynaması keyifli bir Android strateji oyunu.

Strateji oyunu kategorisinde yer almasına rağmen, sıra tabalı bir bulmaca oyunu olan Dead Eyes, hem grafikleri hem de oynanışı ile ön plana çıkmayı başaran ücretli Android oyunları arasında yer alıyor.

100'den fazla bölüm yer alan oyunda 4 farklı zombi tipi bulunuyor. Eğer zombi oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız bu oyunu çok seveceğinize eminim.

Oyunda çok başarılı olup bölümleri 3 yıldız ile geçmeyi başarırsanız özel içerikler açılıyor. Bu nedenle 3 yıldız almaya özen göstermelisiniz.

Kendine has bir başarım listesi ve liderlik tablosu bulunan oyunda zombilerden kıvrak hareketler ile kaçmanız gerekiyor. Eğer Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretli oyunlar oynamaya karşı değilseniz ve grafik kalitesine önem veriyorsanız, Dead Eyes oyununu satın alarak mutlaka oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

DEAD EYES

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

DEAD EYES, iOS mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en başarılı zombi oyunlarından bir tanesi.

Dead Eyes, sizi kovalayan ölümcül zombilerden kaçmanız gereken sıra tabanlı bir iOS zombi oyunu. Ücretsiz bir iOS oyunu demek isterdim fakat oyun ücretli ve satın almadan oynamanız mümkün değil. Ama oynadığınız oyunların grafik kalitesine ve detaylarına önem veriyorsanız kesinlikle denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi çünkü oyun en ince ayrıntısına kadar ince şekilde düşünülerek hazırlanmış.

100'den fazla bölümü ile saatlerce eğlenmenizi sağlayan oyun aslında aksiyon ve heyecana dayalı. Zombi oyunu olmasına rağmen bulmaca ve strateji oyunu kategorilerinde yer alan Dead Eyes'da bölümleri 3 yıldızla geçmeyi başarırsanız, ödüllendiriliyorsunuz.

Oyunda size karşı saldıran 4 farklı tür zombi bulunuyor. Bu zombilerin her biri yapacakları farklı hamle ve hereketler ile size ulaşmaya çalışırken sizde aynı şekilde yapacağınız oynak hareketler ile kaçmalısınız.

Oynaması son derece heyecanlı olan Dead Eyes ile iPhone ve iPad'leriniz üzerinde keyifli vakit geçirmeniz mümkün. Eğer zombi, bulmaca ve strateji oyunlarını seviyorsanız ve oynayacağınız oyunların yüksek kaliteli grafiklere sahip olmasını istiyorsanız Dead Eyes oyununu kesinlikle satın alarak oynamanızı öneriyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead: March To War

    The Walking Dead: March To War, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz strateji oyunu.
  • The Walking Dead: Survivors

    The Walking Dead: Survivors Android Google Play'de! Dünyanın her yerinden oyuncularla hayatta kalmak için savaşın!
  • King of Dead

    Zevkli deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Dead Defence

    Dead Defence heyecan dolu bir kule savunma oyunudur
  • Modern Dead

    Modern Dead, post apokaliptik dünyada mutantlar ve haydutlarla savaştığınız bir Android oyunu.
  • Dead Spreading: Idle Game

    Zombilerin güvenli bölgeye gelmelerini engelleyin! 
  • Eyes Cube

    Eyes Cube, Ketchapp'ın dikkat ve hız gerektiren yeni mobil oyunu.
  • Sniper Who Forgot To Open Eyes

    Sniper Who Forgot To Open Eyes eğlenceli bir mobil oyundur