Dead Rivals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
576 TOPLAM İNDİRME

Dead Rivals, Gameloft'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı zombi temalı ARPG oyunu.

Dead Rivals, Gameloft’un Android platformunda ücretsiz indirmeye açtığı zombi temalı ARPG oyunu. Mobil platformda sanırım ilk zombili aksiyon rol yapma oyunu. Geliştiricini tüm oyunlarını gibi grafikler, oynanış akıyor. Tüm telefon ve tabletlerde aynı akıcı oynanışı sunan yapımı zombili oyun severler kaçırmamalı.

Durmak bilmeyen hızlı tempolu oynanış sunan zombi oyunu Dead Rivals’ın multiplayer yönünü oldukça beğendim. Diğer oyuncularla takım kurma şansı veren acımasızların aynı haritada toplandığı MMO PvP savaşlar, görev odaklı bölümler, en tehlikeli düşmanlarla yüz yüze geldiğimiz boss mücadeleleri, ölü ya da diri fark etmeksizin her şeyi yıkıp geçtiğimiz PvP nişancı savaşları gibi çok oyunculu modda oynayabildiğimiz, hepsi ayrı keyif veren oyunlar var.

Sınıf seçimi, karakter kişiselleştirme, silah cephaneliği oluşturma, kendi sığınağımızı oluşturma, savunma ve saldırı hattında kullanmak üzere zombi ordusu kurma gibi diğer zombi oyunlarında olmayan özelliklere sahip Dead Rivals, aralıksız aksiyon ve göz alıcı görselleriyle mobil platformda en iyiler listesine giriyor.

Erkan Calp

Dead Rivals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME

Dead Rivals, Gameloft yapımı iPhone ve iPad'de oynanabilen ücretsiz zombi temalı ARPG oyunu.

Dead Rivals, Gameloft tarafından geliştirilen zombi temalı ARPG oyunu. Türkçe dil destekli gelen ilk zombili açık dünya aksiyon RPG oyununda PvP savaşlardan özel Co-Op görevlerine, boss savaşlarından takım halinde PvP savaşlara nefes kesen mücadelelere giriyoruz.

Gameloft yapımı olmasıyla iOS platformunda öne çıkan zombi oyununda post apokaliptik açık dünyayı keşfe çıkıyoruz. Zombi salgınının sebebini öğrenmek için bulunduğumuz oldukça geniş bir arazide tedirgin şekilde ilerliyoruz. Aniden karşımıza çıkan zombileri avlamak için kullandığımız silahları kendimiz yapabiliyor, silah cephanemizi hazırlayabiliyor, sığınma evimizi inşa edebiliyoruz.

Zombilerle dolu oldukça geniş haritalarda özgürce keşif yapmamıza izin veren oyunun multiplayer tarafında birçok seçenek karşımıza çıkıyor. Diğer oyuncularla bir araya gelme veya kıyasıya PvP savaşlarda onları atomlarına ayırma, salgının olduğu alanlardan kaçma, destek konvoyunu koruma, sürpriz saldırıları püskürtme gibi özel Co-Op görevlerde bulunma, zorlu boss savaşlarında en tehlikeli düşmanları indirme, çok takımlı PvP savaşlarda mücadele etme gibi her biri ayrı heyecan veren modlar içeriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rivals at War: Firefight

    Rivals at War: Firefight çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Rivals at War

    Rivals at War taktiksel öğelere sahip bir savaş oyunudur.
  • Rivals at War: 2084

    Rivals at War: 2084 ile geleceğe yolculuk ederek aksiyonun içerisine dalıyoruz
  • Star Wars: Rivals

    Star Wars: Rivals, Disney'in Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir Yıldız Savaşları oyunu.
  • Bike Rivals

    Bike Rivals Android tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir motosiklet oyunudur.
  • Blood Rivals

    Zevkli ve nefes kesen bir Battle Royale oyunu
  • Rocket League Hot Wheels RC Rivals Set

    Arabalar ile gol atmaya çalışacağız.
  • Dead Cells APK

    Dead Cell, çeşitli silahların haricinde yeteneklerinizi de kullanarak düşmanlarınızla mücadele edebileceğiniz 2 boyutlu bir aksiyon-dövüş oyunudur.