Deadwalk: The Last War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
567 TOPLAM İNDİRME

Deadwalk: The Last War online olarka oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunudur

Deadwalk: The Last War eğer mobil cihazlarınızda eğlenceli bir oyun oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Deadwalk: The Last War'da hikayemiz klasik zombi oyunları gibi başlıyor. Bir virüs nedeniyle insanlar yaşayan ölülere dönüştükten sonra şehirler bu yaşayan ölü orduları tarafından istila ediliyor ve hayatta kalan insanlar sığınaklara yerleşmek ve zor şartlar altında hayatlarını devam ettirmek zorunda kalıyor. Medeniyet yıkılırken şehirler harabelere dönüyor. Oyunun hikayesi burda ilginç bir hal alıyor ve tanrılar işin içine dahil oluyor. Zeus, Thor, Hades, Odin gibi mitolojik tanrılar oyunculara savaşlarında destek olabilmekte.

Deadwalk: The Last War'da oyuncular isterlerse zombiler isterlerse hayatta kalan insanlar olarak oyunu oynayabiliyorlar. Oyundaki temel amacımız neslimizin devamını sağlamak. Zombilerle oynarken insanlığı yok etmeye ve coğalmaya, insanları oynarken medeniyeti yeniden inşa etmeye ve zombileri yeryüzünden silmeye çalışıyoruz. Maceramız boyunca farklı askerler ve savaş birliklerinin yanısıra özel kahramanları ordularımıza dahil edebiliyoruz. Az önce de bahsettiğimiz gibi tanrılar süper güçleriyle bize yardıma geliyor.

Deadwalk: The Last War online olarak oynanan bir strateji oyunu. Oyunda dilerseniz diğer oyunculara karşı savaşabilir, dilerseniz diğer oyuncularla birlikte ittifaklar oluşturabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Deadwalk: The Last War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Deadwalk: The Last War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur

Deadwalk: The Last War internet üzerinden diğre oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz bir zombi oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olan Deadwalk: The Last War'da alışageldiğimiz zombi hikayelerinden biraz farklı bir hikaye bizi bekliyor. Oyunda herşey gizli biyolojik bir silahın yeryüzünde aktifleştirilmesi sonucu başlıyor. Bu biyolojik silah devreye girdiğinde ölümcül bir virüsü hızlı bir şekilde dünyaya yayıyor ve insanların büyük bölümünü zombilere dönüştürüyor. Sonrasında ise şehirler yıkılıyor, medeniyet geçmişte kalan bir düzen haline geliyor. Hayatta kalan insanlar zombilerle savaşmak için kolları sıvıyor. Zombiler de sürekli yenilenerek savaşa devam ediyor. Bu değişen dünya düzenin tanrılar da el atıyor ve böylece Deadwalk: The Last War'daki fantastik evren oluşuyor. Biz bu dünya düzeninde zombiler veya insanlar olabiliyoruz.

Deadwalk: The Last War'da tarafımızı seçiyoruz ve karargahımızı inşa ediyoruz. Sonrasında ise ordularımızı oluşturan birimleri üretmeye başlıyoruz. Sıradan zombiler veya askerlerin haricinde savaş araçları, mutasyona uğramış zombiler ve özel kahramanlar ordumuza katılabiliyor. Zeus, Hades, Thor ve Odin gibi mitolojik tanrılar ise süper güçleriyle bize destek veriyor.

Deadwalk: The Last War'da dilerseniz diğer oyuncularlar ittifaklar oluşturabiliyorsunuz. Oyunda diğer oyunculara saldırabilmeniz ve kaynak ele geçirebilmeniz de mümkün. Türkçe desteğine sahip olan Deadwalk: The Last War göze hoş görünen grafiklere de yer veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Last War: Survival Game APK

    Last War: Survival Game APK, kapsamlı karakter ve silah güçlendirmelerine sahip olan hızlı tempolu bir strateji oyunudur.
  • Last Empire-War Z

    Last Empire-War Z, karanlık zamanlarda eğiteceğiniz askerler ile düşman güçlerine karşı çıkmanız gereken heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunu.
  • Civilization War - Last King

    Kendi uygarlığını seç ve geliştir.
  • Pirates of the Caribbean : Tides of War

    Pirates of the Caribbean : Tides of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • The Walking Dead: March To War

    The Walking Dead: March To War, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz strateji oyunu.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Last Hope 3: Sniper Zombie War

    Karanlık dünyada zombilere karşı savaşmanı isteyen oyun Last Hope 3: Sniper Zombie War, grafikleri ile büyüleyici gözüküyor.
  • Zombie Strike : The Last War of Idle Battle

    Savaşçılarınızı hazırlayın, zombi ordusunu dağıtın.