Death Moto 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,874 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Death Moto 2, çılgın bir yarış dünyasında motorunuzla birlikte çılgın yarışlara katılacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android yarış oyunudur.

Death Moto 2, hem yarış hem aksiyon severlerin hoşuna gidebilecek çılgın bir Android oyunudur. Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunda, motorunuzu seçtikten sonra yollara düşebilir ve önünüze çıkan tehlikeli yaratıkları öldürerek puan toplayabilirsiniz.

Zombilerin size saldırarak hasar vermeye çalışmasına karşılık onları öldürmelisiniz. Farklı motor türlerinden en hoşunuza gideni seçebilir ve para kazandıkça yeni ve daha güçlü motorların kilidini açabilirsiniz. Motor dışında farklı silah türlerinden de birini seçmelisiniz. Ayrıca kazandığınız paraları kullanarak yeni silahlar alarak yolunuzda karşınıza çıkan zombileri daha kolay ve hızlıca öldürebilirsiniz.

Grafikleri tatmin edici olan Death Moto 2'de, oyun içinde gerekli olan bilgiler, ekranın sağ ve sol üstünde görünmektedir. Ayrıca motorunuzla birlikte yaptığınız hız miktarını ekranın alt bölümünde görebilirsiniz.

Oyunda bulunan liderlik sıralamasını kullanabilmek için Google hesabınızın olması gerekmektedir. Daha önceden varsa yeni bir hesap açmanıza gerek yokr. Varolan hesap bilgilerinizi girerek oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

Yarış ve aksiyon oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz Death Moto 2'yi mutlaka denemenizi öneririm.

Barış YANIK

Death Moto 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
22.9 MB DOSYA BOYUTU

Death Moto 2 aksiyon dolu bir motor yarışı oyunudur

Death Moto 2 hem yarışı, hem de aksiyonu birleştiren bir mobil yarış oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir motor yarışı oyunu olan Death Moto 2'de biyokimyasal bir saldırı sonucu kıyamete sürüklenmiş bir dünyaya konul oluyoruz. Bu saldırı sonucu insanlar zombilere dönüşmüş, her yeri mutasyona uğramış yaratıklar kaplamıştır. Saldırı sonucu hayatta kalan az sayıda insandan biri olarak biz motorumuza atlıyoruz ve zombilerin ve mutasyona uğramış yaratıkların arasından sıyrılarak bir kurtuluş yolu bulmaya çalışıyoruz.

Death Moto 2'de chopper türünde ağır motorları kullanmaktayız. Bu oldukça havalı görünen motorları kullanırken bir yandan da silahlarımızı kullanarak zombileri yok ediyoruz ve yolumuzu açıyoruz. Oyunda motorumuzla yol alırken yol üzerindeki altınları toplayabilmekteyiz. Bu altınları toplayarak yeni motorlar satın alabiliyoruz veya motorumuzu geliştirebiliyoruz.

Death Moto 2 görsel olarak tatmin edici bir kaliteye sahip. Eğer aksiyonla birleştirilen yarış oyunlarını seviyorsanız Death Moto 2 hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Death Moto 4

    Death Moto 4 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Death Moto 3

    Death Moto 3, motosikletimizle kalabalık şehir yollarında yarışlar yaptığımız aksiyon odaklı bir yarış oyunu.
  • Death Moto

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur.
  • Death Moto 5

    Zorlu parkurlarda eğlenceli motosiklet yarışları yapabileceğiniz, enfes bir yarış oyunudur.
  • Moto Racing 2

    Moto Racing 2, ilginç grafikleri ve hızlı motosikletleri ile birlikte size verilen görevleri geçmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Asphalt Moto 2

    Asphalt Moto 2, geliştirilerek yenilenen Asphalt Moto oyununun 2. versiyonu olarak karşımıza çok daha heyecanlı ve eğlenceli Android motor yarışı oyunudur.
  • Speed Moto 2

    Speed Moto 2, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en heyecanlı ve eğlenceli motor yarışı oyunlarından bir tanesidir.
  • Real Moto 2

    Gerçek motor yarışlarını bu oyunda hissedin ve gazı kökleyin.