Death Moto 5

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Zorlu parkurlarda eğlenceli motosiklet yarışları yapabileceğiniz, enfes bir yarış oyunudur.

Mobil platformda yarış oyunları kategorisinde yer alan Death Moto 5, heyecan dolu motosiklet yarışları yapabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak dikkat çekmektedir. 

Göz kamaştıran grafiklerin ve efektlerin bolca kullanıldığı bir oyundur. Oyun içerisinde yarışlarda kullanabileceğiniz onlarca farklı motosiklet yer almaktadır. Ayrıca yarışların yapıldığı birbirinden güzel birçok farklı bölüm bulunmaktadır. Yarışlarda kazanacağınız paralar ile farklı motosikletlerin ve bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Kolay ve basit kontrolü ile bıkmadan oynayabileceğiniz bu oyunda, birbirinden güzel motosikletlerle keyifli bir sürüş deneyimine sahip olabilirsiniz. Zorlu rakipleri geçip, yoldaki araçlara çarpmadan bitiş çizgisine ulaşmalısınız. Araçlara ve diğer yarışçılara yaklaşıp yanlarından hızlı geçişler yaparak, ekstra puanlar kazanabilirsiniz. Ayrıca beraber yarıştığınız motosikletleri saf dışı bırakarak, daha fazla puana ve paraya sahip olabilirsiniz.

Android ve İOS sürümü ile her iki platformda da rahatlıkla oynayabileceğiniz Death Moto 5, tamamen ücretsiz olarak sizlere sunulmaktadır. 10 binlerce yarış sever tarafından keyifle oynanan ve her geçen gün daha fazla kullanıcının dikkatini çeken bu oyun ile sizde macera dolu yarışlara katılabilirsiniz. 
 

Doğukan Çağlakpınar

Death Moto 5

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Zorlu parkurlarda eğlenceli motosiklet yarışları yapabileceğiniz, enfes bir yarış oyunudur.

Heyecanlı motosiklet yarışlarının sahne aldığı Death Moto 5, Android ve İOS sürüme sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz muazzam bir yarış oyunudur. 

Etkileyici görüntü grafikleri ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda, Birbirinden şık ve gösterişli birçok farklı yarış motoru yer almaktadır. Zorlu parkurların ve güzel temaların yer aldığı onlarca bölüm bulunmaktadır. Ayrıca yarışları kazanarak para ve puanlara ulaşabilirsiniz. Biriktireceğiniz paralarla farklı motosikletlerin ve seviyelerin kilidini açabilirsiniz.

Oldukça kolay ve basit kontrolleri sayesinde sıkılmadan oyuna devam edebilirsiniz. Birbirinden gösterişli ve hızlı onlarca farklı motosiklet arasından dilediğinizi seçerek, zorlu yarışları başarıyla tamamlayabilirsiniz. Yoldaki araçların ve diğer yarış motosikletlerinin yakınından hızla geçerek ekstra puanlar kazanabilirsiniz. Ayrıca yarıştığınız motosikletleri devirerek daha fazla paraya sahip olmanız mümkün. Bitiş çizgisine doğru ilerlerken, zorlu parkurların ve çeşitli engellerin yer aldığı zorlu bir yarış sizleri bekliyor. 

Yüz binden fazla motosiklet tutkunu tarafından sevilerek oynanan ve ücretsiz olarak sunulan Death Moto 5, mobil platformda oynayabileceğiniz eşsiz bir yarış oyunudur.
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Psebay: Gravity Moto Trials

    Psebay: Gravity Moto Trials, eğlence ve macera dolu keyifli yarışlar yapabileceğiniz, güzel bir motosiklet oyunudur.
  • Death Rover

    Uzaylılara ve zombilere karşı savaşacağız.
  • Moto Rider In Traffic

    Motosiklet yarışlarına hoş geldiniz.
  • Death Moto 2

    Death Moto 2, çılgın bir yarış dünyasında motorunuzla birlikte çılgın yarışlara katılacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android yarış oyunudur.
  • Death Tour- Racing Action Game

    Aracımızı silahlarla donatacak ve rakiplerimizi etkisiz hale getireceğiz.
  • Death Moto 4

    Death Moto 4 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Death Moto 3

    Death Moto 3, motosikletimizle kalabalık şehir yollarında yarışlar yaptığımız aksiyon odaklı bir yarış oyunu.
  • Death Moto

    Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir motor yarışı oyunudur.