Deemo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
340 TOPLAM İNDİRME
441 MB DOSYA BOYUTU

Deemo ilginç bir müzik oyunudur

Deemo oldukça ilginç oynanış yapısıyla öne çıkan ve Android cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir müzik oyunudur.

Deemo kendine has özel bir hikayeye sahiptir. Oyunda ıssız bir kalede tek başına yaşayan Deemo adına sahip gizemli bir karakterin hikayesi konu alınıyor. Deemo birgün aniden yaşadığı kaleye gökyüzünden küçük bir kız çocuğunun inişine tanık oluyor. Bu küçük kız çocuğunun nereden geldiği veya kim olduğu hakkında herhangi bir fikri yoktur. Deemo küçük kıza yardımcı olabilmek için piyano çalmasının etkili olabileceğini keşfetmiştir. Deemo piyano çaldıkça gizemli bir ağaç piyanonun üzerinden gökyüzüne doğru uzamaktadır. Belki de bu ağaç küçük kızın geldiği yere dönmesi için tek yol olacaktır.

Deemo'da Guitar Hero tarzı bir oynanış dokunmatik kontrollerle birleştirilmekte. Oyunda farklı parçalarda ekranda akıp giden notaları takip etmekteyiz. Notaları çalabilmek için üstlerine dokunmalı veya parmağımızı belli bir doğrultuda sürüklemeliyiz. Birçok farklı şarkının yer aldığı oyunda piyanonun akustik sesleri çok güzel bir şekilde yansıtılmakta. Oyunda özel olarak el ile çizilmiş arkaplanlar şarkılar sırasında bizlere eşlik ediyor. Parçaları başarılı bir şekilde tamamladıkça yeni parçaları açabiliyoruz ve hikaye öğelerini ve ipuçlarını deşifre edebiliyoruz.

Eğer müzik oyunlarını seviyorsanız Deemo güzel bir seçenek olacaktır.

Can Erdil Şentürk

Deemo

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME
249 MB DOSYA BOYUTU

Deemo eğlenceli bir müzik oyunudur

Deemo ilginç bir hikayeye sahip olan ve heyecanlı bir oynanış sunan, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz piyano tonlarıyla süslenmiş bir müzik oyunudur.

Deemo'da ıssız bir kalede yalnız yaşayan Deemo adına sahip gizemli bir karakterin hikayesi konu alınıyor. Deemo birgün gökyüzünden aniden kalesine inen bir cisimle karşılaşmıştır. Daha sonradan küçük bir kız çocuğu olduğu anlaşılan bu cisim nerden geldiği veya kim olduğu hakkında herhangi bir fikre sahip değildir. Fakat Deemo piyano çalmasının ilginç bir şekilde bu küçük kızı evine döndürmek için yardımcı olabileceğini keşfetmiştir. Deemo her piyano çaldığında piyano üzerindeki bir ağaç gizemli bir şekilde gökyüzüne doğru uzamaktadır. Bu ağaç küçük kızın evine dönmesi için tek yol niteliğindedir. 

Deemo Guitar Hero tarzı bir oynanışa sahiptir. Bu oyun yapısını dokunmatik kontrollerle birleştiren oyunda ekranda beliren notalara dokunarak veya parmağımızı belirli bir doğrultuda dürükleyerek notaları seslendiriyoruz ve parçaları tamamlıyoruz. Oyunda ilerledikçe yeni parçaları açabilmekteyiz. Şarkılar esnasında oldukça hoş el çizimi sanatsal arkaplanlar bizleri beklemekte.

Eğer müzik oyunlarını seviyorsanız Deemo güzel bir seçenek olacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rocket Player

    Android için en iyi ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • MYT Müzik APK

    Myt Müzik APK, MP3 dinlemekten vazgeçemeyenler için en iyi ücretsiz müzik indirme uygulamasıdır.
  • Deezer APK

    Deezer APK Android müzik dinleme programıdır. Ücretsiz müzik dinlemek için Deezer Free, çevrimdışı ve reklamsız müzik için Premium, en iyi kalite için HiFi deneyin.
  • Spotify Kids

    Spotify Kids (Android) indirin, çocuğunuz için müzikleri keşfedin. Spotify Kids Android uygulamasında çalma listeleri çocuklara özel!
  • AT Player APK

    AT Player APK İndir Android: Ücretsiz müzik dinlemek, MP3 indirmek için en iyi programlardan biri
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Shuttle+ Music Player

    Shuttle+ Music Player uygulaması ile yüksek kalitede müzik dinleme keyfini çıkarabilirsiniz.